PRIMENA ESG KRITERIJUMA: Okrugli sto o izazovima i šansama za srpsku privredu

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Maj.2024, 07:02

PRIMENA ESG KRITERIJUMA: Okrugli sto o izazovima i šansama za srpsku privredu

Okrugli sto „ESG kriterijumi – podsticaj i/ili ograničenje privrednog razvoja i konkurentnosti“, biće održan danas sa početkom u 10 časova, u hotelu Hilton.

 
Na tom stolu će predstavnici korporacija, malih i srednjih preduzeća, startapa, naučne zajednice, institucija i civilnih organizacija, pokušati da daju odgovor kako da se srpska privreda što bolje pripremi za primenu održivih ciljeva i praksi poslovanja, u skladu sa EU standardima.
 
Uvodnu reč na okruglom stolu u okviru projekta „Javne nabavke i dobro upravljanje za veću konkurentnost“, koji se sprovodi uz podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.