Izvor: Blic, 16.Maj.2024, 07:00

UPOZORENJE ZA VOZAČE Ako danas idete na put, oprezno vozite na ovim deonicama

Jak vetar će i danas otežavati vožnju u južnom Banatu, Pomoravlju i Podunavlju, a slične uslove treba očekivati na putevima u košavskom području timočke i negotinske krajine, na prevojima preko Crnog Vrha, ali ih može biti i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu i Sremskoj Rači po sedam sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024

Prema informacijama Uprave granične policije RS dobijenim u 17.15 časova zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje za teretna motorna vozila je sedam sati, a po pet sati na Horgošu i Sremskoj Rači...Na graničnom prelazu Kelebija kamioni čekaju pet sati, a na ostalim graničnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.