Izvor: Blic, 16.Maj.2024, 05:53

"MENI JE SVE TO SUMNJIVO" Ana je ušla u autobus 23 i nestala, a misterija je sada sve veća, bivši muž otkrio detalje poslednjeg razgovora: Tada je nisam SHVATIO OZBILJNO

"Neverovatno mi je da je Ana samo isparila, mesec i po dana nema ni traga ni glasa od nje. Nemam nikakve informacije o njenom nestanku. Poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na Vidikovcu. Molim se da se što pre pronađe!", rekao je za "Blic" I.J, bivši suprug nestale Ane Ličnik (34) iz Beograda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MISTERIJA SVE VEĆA - Bivši suprug nestale Ane Ličnik podelio DETALJE poslednjeg razgovora - ON VIDI SAMO JEDNU OPCIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2024

Bivši suprug Ane Ličnik (34) iz Beograda, koja je nestala pre mesec i po dana, sumnja da je ona ubijena, te navodi da mu je to jedino logično objašnjenje zašto je nema ovako dugo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.