Napredak preslišao Slobodu, Jastreb izgubio na gostovanju

Izvor: Aleksinac.net, 05.Dec.2016, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak preslišao Slobodu, Jastreb izgubio na gostovanju

U desetom kolu Druge košarkaške lige, Napredak iz Aleksinca je, u odličnoj utakmici pobedio vrlo dobru ekipu, Slobodu iz Čačka sa 86:69 (44:30).

Gosti su dobili samo prvu četvrtinu sa 15 23. Ostali deo utakmice pripao je Napretku, koji je na kraju i pobedio sa 17 koševa razlike.

Posle 2 uzastopne pobede kod kuće, Aleksinčani, trenutno, zauzimaju 4. mesto sa skorom od 7 pobeda i 3 poraza. U sledećem koju igraće se južnjački derbi, gde ekipa Pirota >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dočekuje Napredak iz Aleksinca.

U prvoj regionalnoj ligi Istok, Jastreb je izgubio u Zaječaru od ekipe Mladosti sa 80:75 (40:39). Utakmica je bila neizvesna do samog kraja, u kojoj je, ipak, pobedio domaćin.

U narednom kolu igra se derbi donjeg dela tabele, gde će, u subotu, Jastreb dočekati Kuršumliju.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.