Mačvan na listi najtraženijih slobodnih igrača! Tu je i veliki miljenik Grobara!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan na listi najtraženijih slobodnih igrača! Tu je i veliki miljenik Grobara!

Srpski krilni centar predvodi listu slobodnih igrača gde se nalazi i Bo Mekeljleb, ali i Mikael Želabal, Pops Mensa Bonsu i mnogi drugi...

Kako piše specijalizovani košarkaški sajt Eurohoops, Milan Mačvan i Lester Bo Mekejleb nalaze se na listi najtraženijih slobodnih igrača Evrope.

Početkom leta govorilo se da bi Milan Mačvan mogao da pređe u Klivlend Kavalirse, a letos se pričalo i da će možda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan.

Ali, do tog transfera nije došlo, pa sada čeka ponudu iz Evrope.

Mačvan je napustio Galatasaraj prošlog meseca, a prethodne sezone u Evroligi je imao 6,8 poena, 4,5 skoka i asistenciju.

Sa druge strane Bo Mekejleb prosečno je beležio 11,9 poena, 3,2 skoka i 2,5 asistencije, ali trener Željko Obradović odlučio je da bez Mekejleba krene u novu sezonu.

E sad, svi navijači Partizana razmišljaju u ovom trenutku kako bi ova dva igrača dobro došla crno – belima. Ali, to je misija koja je teško ostvariva, mada ne i nemoguća.. Videće se u narednim danima…

Foto: AP

Amerikanac je sada u potrazi za novim klubom, a sajt Eurohoops navodi da će najverovatnije morati da prihvati znatno niža primanja u slučaju da želi da ostane u Evropi. Takođe, spominje se Kina, kao i negarantovani ugovor u NBA ligi.

Mikael Želabal već punu deceniju igrač je koji je poželjan u rotaciji solidnh evropskih klubova, a tokom karijere nosio je dres Reala, Šolea, Asvela, Šarlroe, Cedevite, Valensije i Himkija. Dva puta se oprobao i u NBA ligi, gde u Sijetlu i Minesoti imao epizodnu ulogu.

(Telegraf.rs/Eurohoops)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ovo su pet najzvučnijih imena bez kluba

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2014

Renomirani košarkaški sajt Eurohopes napravio je listu pet najboljih slobodnih igrača, među kojima se nalazi i srpski internacionalac Milan Mačvan. Tu su još i Bo Mekejleb, Pops Mensa Bonsu, Mikael Želabal i Majkl Bramos...Hoće li i Bo Mekejleb završiti u Kini? .. ..Start Evrolige je sve bliži,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.