INDIJAN VELS: Dobar žreb za Jelenu, Ani teže

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Mar.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INDIJAN VELS: Dobar žreb za Jelenu, Ani teže

Jelena Janković sastaće se u drugom kolu turnira u Indijan Velsu s boljom iz duela između Ivon Mojsberger iz Austrije i Ivet Melcer iz Češke, odlučeno je žrebom.
(FOTO: AP)
S druge strane žreba, Ana Ivanović je takođe slobodna u prvom kolu turinira, a u drugom će igrati s boljom iz duela između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Eline Svitoline iz Ukrajine i Monike Puig iz Portorika.
Jankovićeva je na turniru u Indijan Velsu postavljena sa sedmog nosioca, dok je Ivanovićeva 11.
Jelena bi trebalo da bez problema prođe do trećeg kola, gde bi mogla da se sastane sa Magdalenom Ribarik, Petrom Četkovskom i Šelbi Rodžers.
Isti je slučaj sa Anom, ali nju već posle drugog kola mogu da sačekaju ozbiljnije rivalke. Tu je najpre Sloun Stivens, a zatim Anđelika Kerber i Marija Šarapova.
Na turniru u SAD nastupiće i Bojana Jovanovski, koja se nalazi u delu žreba gde je i Jankovićeva, a u prvom kolu će igrati s domaćom teniserkom Alison Riske.
Potencijalna protivnica Jovanovske, ako izbori plasman u drugo kolo, biće Dankinja Karolina Voznjacki.
Nagradni fond turnira u Indijan Velsu iznosi 5.946.740 dolara, a pobednici će pripasti milion dolara, kao i 1.000 bodova na VTA rang listi.
Turnir u Indijan Velsu igraće se od 5. do 16. marta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sreća uz Anu i Jelenu

Izvor: Press, 04.Mar.2014

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković u drugom kolu turnira u Indijan Velsu igraće protiv pobednice meča Ivon Mojsberger (Austrija) - Ivet Melcer (Češka), odlučeno je danas na žrebu u tom američkom gradu... Jankovićeva je na ovom turniru postavljena za sedmog nosioca i slobodna je u prvom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.