Broj poginulih u ruskom napadu na Harkov porastao na šest, ranjeno 27 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 10:19

Broj poginulih u ruskom napadu na Harkov porastao na šest, ranjeno 27 osoba

Broj poginulih u ruskom napadu na rekreativni centar u predgrađu Harkova porastao je na šest, dok je 27 osoba povređeno, saopštilo je Regionalno tužilaštvo u Harkovu na aplikaciji Telegram.
"Za sada se zna da je najmanje 27 osoba povređeno. Među njima su već dva policajca. Šest osoba je poginulo", navodi se u saopštenju tužilaštva, preneo je Ukrinform.
Načelnik Harkovske oblasti Oleh Sinehubov izjavio je ranije danas da je među ranjenima i radnik Hitne pomoći, kao i da je oštećeno vozilo hitne pomoći, prenela je agencija Unian.
Lokalni zvaničnici su potvrdili da su svi povređeni prebačeni u bolnice, kao i da ima materijalne štete na stambenim objektima.
Rusi su raketom...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.