Rale: Skandali i romanse u senci kompozitorskog genija!

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2024, 10:50

Rale: Skandali i romanse u senci kompozitorskog genija!

Goran Ratković, poznat kao Rale, nije samo talentovani kompozitor estradnih hitova. Iza njegovih muzičkih uspeha kriju se životne priče obavijene kontroverzama, aferama i romansama s poznatim damama. Dok se istovremeno ističe kao stvaralački genije estradnog sveta, Ratkovićev život je bio ispunjen burnim epizodama koje su ostavile traga.
Rale, poznat i kao Goran Ratković, trenutno je u središtu pažnje zbog navodne romanse s pevačicom Anom Nikolić. Iako su detalji o njegovom privatnom životu ograničeni, interesovanje javnosti je visoko zbog ove spekulacije. Ana je nedavno na svom Instagram profilu potvrdila glasine objavom u kojoj sarađuje s njim na novim pesmama, sugerirajući njihovu vezu.
Goran...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.