Sreća uz Anu i Jelenu

Izvor: Press, 04.Mar.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća uz Anu i Jelenu

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković u drugom kolu turnira u Indijan Velsu igraće protiv pobednice meča Ivon Mojsberger (Austrija) - Ivet Melcer (Češka), odlučeno je danas na žrebu u tom američkom gradu.

Jankovićeva je na ovom turniru postavljena za sedmog nosioca i slobodna je u prvom kolu.

Druga najbolja srpska tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ana Ivanović takođe je slobodna na startu turnira, a postavljena je za 11. nosioca. U drugom kolu očekuje je meč sa boljom iz duela Monika Puig (Portoriko) - Elina Svitolina (Ukrajina).

Treća srpska tenisera Bojana Jovanovski u prvom kolu igraće protiv Amerikanke Alison Riske. U slučaju trijumfa Jovanovski će u drugom kolu igrati Karoline Voznijacki iz Danske.

WTA turnir u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 5.946.740 dolara, a počinje sutra.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INDIJAN VELS: Dobar žreb za Jelenu i Anu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2014

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković u drugom kolu turnira u Indijan Velsu igraće protiv pobednice meča Ivon Mojsberger (Austrija) - Ivet Melcer (Češka), odlučeno je danas na žrebu u tom američkom gradu. Jankovićeva je na ovom turniru postavljena za sedmog nosioca i slobodna je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.