Vučić: Sutra putujem u Njujork, u četvrtak će se znati ko su nam prijatelji u svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 10:33

Vučić: Sutra putujem u Njujork, u četvrtak će se znati ko su nam prijatelji u svetu

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će sutra ujutru u sedam sati krenuti redovnom linijom Er Srbije za Njujork, a da će se sastati pre puta sa predstavnicima Srba iz celog regiona, kao i sa patrijarhom Porfirijem u Hramu Svetog Save, između pola šest i šest, kada se očekuje da patrijarh iznese besedu o predstojećoj nedelji i drugim važnim temama.
Vučić je gostujući na Pinku rekao da ćemo već u četvratk uveče po srpskom vremenu znati ko su nam prijatelji u svetu - oni koji budu protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici ili budu uzdržani.
"Mi ćemo već u četvrtak uveče po srpskom vremenu znati ko su nam prijatelji u svetu, a svi ostali su nam partneri. I biće nam potpuno jasno,...
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Znam kolika je sila koja nam preti, ali suprotstavićemo se jače nego što su očekivali

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2024

Znam kolika je sila koja nam prijeti, znam koliko su veliki i snažni, ali jedino u šta sam siguran je da ćemo dati sve od sebe i suprotstavićemo se jače nego što misle, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom sjednice Generalne skupštine UN-a na kojoj će biti razmatrana rezolucija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VUČIĆ I DODIK U HRAMU SVETOG SAVE Predsednik Srbije se pomolio pred polazak u Njujork (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Maj.2024, 06:00

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić ovog jutra je u Hramu Svetog Save pred put u Njujork, a zajedno sa njim su bili i predstavnici Srba iz regiona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.