Izvor: RTS, 19.Sep.2021, 17:14

Kontejneri kosovske policije na severu KiM, u blizini punkta Jarinje

Desetak kontejnera pripadnici kosovske policije postavili su u blizini administrativnog punkta Jarinje, bez obrazloženja čemu će služiti i šta je povod njihovog dovoženja.
Predsednik opštine Leposavić Zoran Tidić preneo je RTS-u da je bio svedok postavljanja kontejnera i da je video da ih obezbeđuju pripadnici policije.

Todić je naveo da su građani Leposavića, ali i čitavog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << severa uznemireni zbog ovih dešavanja. 
"Nemamo odgovore iz kosovske policije o čemu se radi, čemu ovi potezi kojima se destabilizuje situacija svega par dana nakon posete Miroslava Lajčaka. Pozivam građane da budu uzdržani i ne nasedaju na provokacije, a mi ćemo pažljivo da analiziramo novonastalu situaciju", rekao je Todić.
Dodao je da je primetno da kontejneri još uvek pristižu, kao i da se povezuju električnim instalacijama i internetom. 
Iz kosovske policije nije bilo obaveštenja čemu kontejneri i kojim povodom. 
Indikativno je da su postavljeni na mestu starog administrativnog punkta kod Jarinja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Građani uznemireni na severu Kosova i Metohije, policija postavila kontejnere kod Jarinja bez ikakvog obrazloženja

Izvor: Blic, 19.Sep.2021

Pripadnici kosovske policije postavili su desetak kontejnera u blizini administrativnog punkta Jarinje, bez obrazloženja čemu će služiti i šta je povod njihovog dovoženja, a predsednik Leposavića Zoran Todić rekao je da su zbog ovoga uznemireni građani ove opštine, ali i čitavog severa Kosmeta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.