Izbori na Kosovu: Glasanje moguće samo uz kosovske dokumente

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Sep.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori na Kosovu: Glasanje moguće samo uz kosovske dokumente

Izborni Panel za žalbe i predstavke je odlučio da na izborima na Kosovu mogu učestvovati isključivo oni građani koji poseduju važeću dokumentaciju koju su izdale kosovske institucije. Žalbu na ovu odluku je podnela Srpska lista, čiji članovi su danas oštro kritikovali predstavnike ostalih srpskih partija na Kosovu koji do sada nisu reagovali na odluku. U saopštenju Srpske liste navodi se da je narod duboko svestan okolnosti u kojima se nalazi i potrebe da svi izađu složni, jedinstveni...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Glasanje samo uz kosovske dokumente

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Sep.2019

Izborni Panel za žalbe i predstavke je odlučio da na izborima na Kosovu mogu učestvovati isključivo oni građani koji poseduju važeću dokumentaciju koju su izdale kosovske institucije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.