Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Sep.2023, 08:31

Stiže mladi mesec u devici 15. septembra i donosi velike promene svima: Najviše će uticati na ovaj znak, a evo i detaljnog horoskopa za sve!

Mladi Mesec u Devici događa se 15. septembra, baš kad Merkur ponovno počinje da se kreće direktno. Retrogradni Merkur u Devici ovog meseca je osvetlio naše zdravlje, dnevne rutine i unutrašnju ravnotežu, pa je dobro vreme da razmislite o tome kako se pobrinete za sebe emocionalno i fizički. Mladi Mesec u Devici događa se 15. […]
Vest Stiže mladi mesec u devici 15. septembra i donosi velike promene svima: Najviše će uticati na ovaj znak, a evo i detaljnog horoskopa za sve! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Stiže MLAD MESEC koji sigurno ISPUNJAVA ŽELJE! Otkrivamo kada je PRAVA šansa za to i kako da poželite želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023

Energija mladog Meseca veoma je moćna i zapravo može da pokrene lavinu pozitivnih promena i da vam ostvari želje...Mlad Mesec u Devici može da se pojavi tek krajem avgusta ili početkom septembra, u vreme dok se Sunce nalazi u Devici, dok se pun Mesec u Devici događa krajem februara ili početkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.