Stiže MLAD MESEC koji sigurno ISPUNJAVA ŽELJE! Otkrivamo kada je PRAVA šansa za to i kako da poželite želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 09:42

Stiže MLAD MESEC koji sigurno ISPUNJAVA ŽELJE! Otkrivamo kada je PRAVA šansa za to i kako da poželite želju

Energija mladog Meseca veoma je moćna i zapravo može da pokrene lavinu pozitivnih promena i da vam ostvari želje.

Mlad Mesec u Devici može da se pojavi tek krajem avgusta ili početkom septembra, u vreme dok se Sunce nalazi u Devici, dok se pun Mesec u Devici događa krajem februara ili početkom marta, kada se Sunce kreće kroz Ribe, sektor zodijaka koji je suprotan znaku Device.

Mladi Mesec u Devici događa se 15. septembra, baš kad Merkur >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovno počinje da se kreće direktno.

Želje treba poželeti na svetlosti mladog Meseca, tačnije da budete na otvorenom i da vidite Mesec. Najbolje bi bilo da želju iskažete u što kraćoj i jasnijoj formi, kao i da ne koristite reči ALI, NE i DOBRO. Početak zahteva treba da glasi: "Molim te, mladi Meseče, pomozi mi da..." i nikako ne treba imati više od jednog.

Takođe, budite svesni da određene želje mlad Mesec ne ispunjava. To su sve one koje se tiču nekog gubitka - recimo ako želite da smršate, prekinete saradnju sa nekim ili se oslobodite negativne energije... Za takve zahteve bolje je sačekati energiju punog Meseca.

Ovaj mladi Mesec pojedinim znakovima donosi transformacije, uči samoisceljenju. unosi duhovno blaženstvo - rekla je za Srbiju Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.