Izvor: Luftika.rs, 23.Nov.2023, 10:41

Pavel Globa tvrdi da za 2 znaka u decembru 2023. stižu naplate grešaka iz prošlosti, proći će kao bosi po trnju

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period, a on počinje u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.
Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose!
Blizanci Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove.
Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mesec kada je poslovni život u pitanju.
U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.
Vodolija Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osetiće i pritiske da okončaju neke pređašnje projekete i poslovne obaveze.
Globin savet je da sve važne stvari odlažu i da im zvezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idelna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.
Međutim, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihov budući život, prenosi Svet Plus.
3 horoskopska znaka za koje će decembar biti najgori i najstresniji mesec 2023. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.