Oni ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Jul.2023, 20:03

Oni ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci

Da li ste očekivali da će se izviniti ili priznati, pokazati kajanje? Previše očekujete. Ovo su najhladnokrvniji horoskopski znaci, oni jednostavno ne osećaju kajanje. Ovi horoskopski znaci niti osećaju kajanje niti žale zbog onoga što rade. Jednom kada požele nešto da dobiju, potrudiće se da to dobiju na bilo koji način. Legitimno ili nelegitimno. Važan je rezultat, a ne način na koji ga postižu. Iako ovo zvuči nemilosrdno, to je istina. Da vidimo o kojim znacima je reč. Najhladnokrvniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << horoskopski znaci Škorpija Prvi na našoj listi i to nije slučajno. To je znak koji neće mariti ni za šta i ni za koga da bi dobio ono što želi. Koristiće sva sredstva koja mu stoje na raspolaganju i neće osećati ni kajanje ni krivicu, jer je u njegovom umu rezultat ono što se računa, a ne kako ga postižete. Tako će se, ako uspe u svom cilju, osećati zadovoljno i čak će sebi čestitati koliko je bio efikasan i pametan. Takođe će dokazati da, još jednom, ništa i niko ne može stati na put Škorpiji. Jarac Da izraz „hladnokrvan” ima lice, sigurno bi bilo Jarčevo. On je surov, hladan i nemilosrdan. Jednom kada odluči da nešto uradi ili nešto tvrdi, dovešće to do kraja. A ako vidi da mu stvari idu naopako, pokazaće lice koje nikada ne biste želeli da vidite. Jasno je da neće osećati kajanje ili krivicu za ono što je uradio, jer su njegovi postupci po njegovom mišljenju potpuno opravdani i nije imao izbora. Često ga optužuju da je neosetljiv, a u ovom slučaju su u pravu. Ribe Niste ih očekivali na listi, zar ne? Očigledno… Zato što su uspeli sve da prevare. Ribe su znak koji se prodaje kao skroman, osetljiv i nežan. Ali stvari nisu baš takve. Kada želi nešto da postigne, postaće nemilosrdan. I baš zato što ima ovu masku… dobrog dečka ili devojke, lakše će svakog prevariti. On će prebacivati krivicu, lagati, zbunjivati, manipulisati, a kada saznate šta je sve uradio, ostaćete bez reči. I naravno da se ne oseća krivim za ono što radi. On to smatra načinom preživljavanja i tako je u njegovom umu sve opravdano. Rak Još jedan znak posle Riba koji niste očekivali na listi. Rak je poznat kao osetljiv. Onaj koji će te rasplakati… tratinčicom koja može da procveta. Da, pa… Sačekaj i vidi šta će se desiti kada se odluči na nešto i želi da to postigne. „Kamuflirani škorpion“. Možda nema žalac, ali ima klešta i zna kako da ih koristi. I naravno da ne oseća kajanje ili krivicu za ono što je uradio ili će učiniti. U njegovom umu je sve opravdano jer je učinio ono što je morao da se zaštiti, da preživi ili čak da dobije ono što misli da zaslužuje. Kompletan vodič za zdrav bronzani ten na licu bez bojazni od oštećenja kože i pojave bora! Gearstd/iStock/GettyImagesPlusThe post Oni ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 09:30

Kuća Horoskop Astro vorld Ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci Da li ste očekivali da se izvini ili prizna, da pokaže kajanje? Očekuješ previše. Ovo su najhladniji horoskopski znaci, oni jednostavno ne osećaju kajanje.. Ovi znakovi zodijaka niti osećaju kajanje niti žale...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.