Ne osećaju kajanje: Najhladnokrvniji horoskopski znaci

od strane | jul 18, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Da li ste očekivali da se izvini ili prizna, da pokaže kajanje? Očekuješ previše. Ovo su najhladniji horoskopski znaci, oni jednostavno ne osećaju kajanje.

Ovi znakovi zodijaka niti osećaju kajanje niti žale zbog onoga što čine. Jednom kada žele da dobiju nešto, ići će na sve da to dobiju. Legitimno ili nelegitimno. Važan je rezultat, a ne način na koji ga postižu. Kako ovo zvuči nemilosrdno, istina je. Da vidimo o kojim znacima govorimo.

Škorpija

Prvi na našoj listi i to nije slučajno. To je znak koji neće mariti ni za šta i ni za koga da bi dobio ono što želi. Koristiće se bilo koje sredstvo koje mu je na raspolaganju i neće osećati ni kajanje ni krivicu, jer je u njegovom umu važan rezultat, a ne kako ga postižete. Tako će se, ako uspe u svom cilju, osećati prijatno i čak će sebi čestiti koliko je bio efikasan i pametan. Takođe će dokazati da, još jednom, ništa i niko ne može stati na put Škorpiji.

Jarac

Da izraz „hladnokrvan” ima lice, sigurno bi bilo Jarčevo. On je surov, hladan i nemilosrdan. Jednom kada odluči da nešto uradi ili traži nešto, on će to proživeti. A ako vidi da mu stvari idu naopako, pokazaće lice koje nikada ne biste želeli da vidite. Jasno je da neće osećati kajanje ili krivicu za ono što je radio, jer su njegovi postupci po njegovom mišljenju bili potpuno opravdani i nije imao izbora. Često ga optužuju da je neosetljiv, a u ovom slučaju su u pravu.

Riba

Niste ih očekivali na listi, zar ne? Očigledno… Zato što su sve uspeli da prevare. Ribe su znak koji se prodaje kao skroman, osetljiv i nežan. Ali stvari nisu baš tako. Kada želi nešto da postigne, postane nemilosrdan. I samo zato što ima ovu masku… dobrog dečka ili devojke, lako će prevariti bilo koga. On će prebacivati krivicu, lagati, zbunjivati, manipulisati, a kada saznate šta je uradio, ostajete bez reči. I naravno da se ne oseća krivim za ono što radi. On to smatra načinom preživljavanja i samim tim je u njegovoj glavi sve opravdano.

Rak

Još jedan znak posle Riba koji nisu očekivali na listi. Poznato je da je rak osetljiv. Ona koja će te rasplakati… sa tratinčicom koja može da procveta. Da, pa… Sačekaj da vidiš šta će se desiti kada se on na nešto odluči i želi da to postigne. „Kamuflirani škorpion“. Možda nema žalac, ali ima klešta i ume da ih koristi. Naravno da ne oseća kajanje ili krivicu za ono što je uradio ili će učiniti. U njegovom umu je sve opravdano jer je učinio ono što je morao da se zaštiti, da preživi ili čak da dobije ono što misli da služi.

Kompletan vodič za zdrav bronzani ten na licu bez straha od oštećenja kože i pojave bora!

Gearstd/iStock/GettiImagesPlus

Najsarkastičniji znaci zodijaka

Bez obzira na sve, uvek će biti bahati i sumnjičavi jer jednostavno ne mogu drugačije. Ovo su najsarkastičniji horoskopski znaci. Postavi me…

Detaljnije