Njihova razmišljanja se NE UKLAPAJU u masu! Ovi znakovi su natprosečno inteligentni!

Izvor: 011vodič.com, 07.Jul.2019, 05:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihova razmišljanja se NE UKLAPAJU u masu! Ovi znakovi su natprosečno inteligentni!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 06.07.2019. 15:50 Foto: Shutterstock, ilustracija Iako u društvu često važe za čudne, pripadnici ovih horoskopskih znakova uglavnom su nadprosečno inteligentni, pa se njihovi stavovi i razmišljanja jednostavno ne uklapaju u masu. TAČNO STO POSTO U samo 3 REČI izražena karakteristika svakog horoskopskog znaka!   Ovan Ovnovi se duže zadržavaju samo u okruženju gde se njihovo mišljenje i znanje adekvatno cene. Ne vode površne razgovore i upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zbog toga, mnogima se čine nepristupačno. Tek u društvu koje pokazuje slična razmišljanja osećaju se kao na svom terenu. SAVRŠEN SPOJ Hemija između ova dva horoskopska znaka je ubedljivo NAJJAČA!   Vaga Vage su verovatno najorganizovanije osobe koje ste ikad upoznali. One stalno prave planove i nikada ne odustaju od svojih ciljeva. Veoma su odvažne u iskazivanju svog mišljenja i ne žele se uklapati u masu. DREVNI EGIPĆANSKI HOROSKOP Hator, ovaj znak ume da bude veoma NAPORAN izlivima svoje ljubavi! Saznajte koji ste BOG i šta to znači! Foto: Profimedia Jarac Jarčevima su svakodnevni razgovori o običnim temama zamorni, pa se jako teško uklapaju u društvo. Najbolje se osećaju kada vode duboke, pomalo filozofske razgovore i dobiju priliku da iskažu svoje ideje. ČUVAJ SE, VEOMA JE PRGAV! Zvezde se svuda umešaju, otkrivamo zbog čega se svađate sa partnerom!   More
The post Njihova razmišljanja se NE UKLAPAJU u masu! Ovi znakovi su natprosečno inteligentni! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.