Bez zadržavanja na rampama, putnička vozila jedino čekaju na Rači 30 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 06:56

Bez zadržavanja na rampama, putnička vozila jedino čekaju na Rači 30 minuta

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, saopšteno je danas iz AMSS.
Prema informacijama Uprave granične policije, na Graničnom prelazu Sremska rača, na ulazu, putnička motorna vozila čekaju 30 minuta.
Na GP Kelebija, na izlazu, teretna motorna vozila se zadržavaju 120 minuta, dok na GP Batrovci, takođe na izlazu, teretnjaci čekaju 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozači, da znate: U gradovima se očekuje pojačan saobraćaj, dodatan oprez kod škola

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2024

U gradovima se danas očekuje pojačan saobraćaj dok je na glavnim putnim pravcima u Srbiji manje vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.