RTS poklonio Vučiću Dnevnik

Izvor: Danas, 07.Maj.2024, 07:28

RTS poklonio Vučiću Dnevnik

Dobila je Srbija novu vladu i istovremeno još jednu potvrdu ko stvarno vlada državom. Ako je neko pomislio da će se na televiziji javnog servisa to veče pojaviti novi predsednik vlade ili možda jedan od nekoliko zamenika, taj ne poznaje Srbiju. Vođa mora da objasni sve, jer se sve dešava po njegovoj volji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

RTS poklonio Vučiću Dnevnik

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Maj.2024

Još jedna predizborna, javno servisirana tirada predsednika države. Rade Veljanovskidanas 07:28. . foto FoNet/Instagram predsednika Srbije. Dobila je Srbija novu vladu i istovremeno još jednu potvrdu ko stvarno vlada državom. Ako je neko pomislio da će se na televiziji javnog servisa to veče...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.