Magnet za novac! Po horoskopu oni najčešće dobijaju na lutriji!

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2020, 09:52

Magnet za novac! Po horoskopu oni najčešće dobijaju na lutriji!

Igrate igre na sreću, a nikad ništa ne dobijete? Možda krivca možete pronaći u horoskopu! Naime, Daily Mail objavio je ko su najsrećniji horoskopski znakovi kad je reč o pitanju igre na sreću. Po horoskopu oni najčešće dobijaju na lutriji!

Na prvom se mestu nalaze Ribe koje su tokom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka. Oni rođeni između 19. februara i 20. marta osvojili su 11,6% svih dobitaka na lutriji.

Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iza Riba nalaze se Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka, a jedan posto manje ima Devica s 8,9% i Vodolija s 8,5%

 Astrologija avanture i putovanja! Koje destinacije su vam suđene!

Najnesrećniji horoskopski znak je Strelac jer je samo šest posto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo jackpot na lutriji. Zvaničnica australijske lutrije Loren Kuni rekla je da bi bilo zanimljivo videti hoće li se nastaviti ovakav trend – Na Ribe se uvek gleda kao na velikodušne i suosećajne, s dubokim osećajem ljubaznosti i samilosti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.