Dnevni horoskop za 8. jul 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 08.Jul.2020, 00:15

Dnevni horoskop za 8. jul 2020. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 8. jul 2020. godine. Ovan – horoskop za 8.jul Za kratak period koliko ste u novoj poslovnoj firmi, prija vam i nadate se da će tako i ostati narednih nekoliko godina. Ipak, nikada se ne zna šta donosi sutra. Nezadovoljni ste ponašanjem voljene osobe prema vama ali vam u isto vreme nije do rasprave i svađe. Bik – horoskop za 8.jul Imate mnogo obaveza danas i prosto vam dođe da ne ustajete iz kreveta. Ipak, pre ili kasnije ćete morati da ih završite, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << hteli vi to ili ne. Čini vam se da vam nagrada izmiče iz ruku i da se trudite previše, ali da drugi preuzimaju sve zasluge zbog toga. Dosta vam je više toga da niko ne priznaje vaše znanje i iskustvo. Blizanci – horoskop za 8.jul Uradite nešto povodom stalnih optužbi vaših kolega da se ne trudite dovoljno i da stalno tražite razlog da krenete ranije sa posla. Družite se sa bliskim prijateljima što više možete, možda zbog posla nećete moći to da radite u bliskoj budućnosti. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 8. jul 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Horoskop za 8. jul

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2020

Pred vama je horoskop za ponedeljak 8. jul. Sa srećom. Ovan Danas ste rasejani. Niste raspoloženi za nove kontakte. Pod stresom ste zbog dosta obaveza. Organizujte se da biste sve postigli na vreme jer nećete imati višak energije za rad. Bik Bavite se nekom aktivnošću koja će vam...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.