Dnevni horoskop – Blizanci spremni za pravljenje ustupaka, Devici stižu nagrade i novac

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021, 10:24

Dnevni horoskop – Blizanci spremni za pravljenje ustupaka, Devici stižu nagrade i novac

Ovan treba da raskrsti sa nerealnim stvarima u emotivnom životu, Lav se nalazi na emotivnoj klackalici. Evo šta nam donosi dnevni horoskop za poslednji dan februara.
 Foto: ShutterStock
Ovan Posao – Nije lako da se odreknete starih navika, ali promene dolaze pa se snađite.

Ljubav – U emotivnom životu stvari nisu postavljene na prihvatljhiv način, zato možete biti izmanipulisani. Raskrstite sa idealima koji su nerealni i neostvarljivi.

Zdravlje – Odlično.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Bik Posao – Budite spremni da slušate i poslušate nadređene. Danas vam se ne isplati da budete svojeglavi i nefleksibilni.

Ljubav – Sve što vam se dešava u ljubavi je samo posledica vašeg ponašanja. Ljubav ste postavili na dno svoje liste prioriteta.

Zdravlje – Dobro zdravlje.
Blizanci Posao – Danas ste spremni i na ustupke mnogima sa kojima sarađujete, ali razmislite da li je to opravdano za posao.

Ljubav – Odnos sa partnerom nije lako definisati jer ni vi to ne umete danas da uradite. Saberite svoja osećanja i emocije.

Zdravlje – Odlično.
Rak Posao – Korisne informacije poboljšavaju vaš poslovni dan i saradnju sa saradnicima.

Ljubav – Ako vam je stalo da promenite svoj ljubavni status, onda popravite komunikaciju sa partnerom jer tako imate više aduta za harmoniju.

Zdravlje – Na polju zdravlja nema bitnih promena.
Lav Posao – Nema potrebe da reagujete na prvu loptu i napravite grešku. Potrebno je da budete u prednosti nad konkurencijom, a ne da vas zbunjuju.

Ljubav – Na emotivnoj ste klackalici jer neprestano rešavate ograničenja koja vam partner zadaje.

Zdravlje – Odlično.
Devica Posao – Dobar i produktivan dan na poslu donosi vam nagrade i novac. Zato nemojte brinuti o konkurenciji, budite zadovoljni poslom.

Ljubav – Emotivno ste različitog raspoloženja i to vas dovodi do nesmotrenih reakcija i ponašanja prema partneru.

Zdravlje – Dobro.
Vaga Posao – Vaš dinamizam danas na poslu izaziva loše komentare kod saradnika i okoline. Posvetite se malo i poslovnim međuljudskim odnosima.

Ljubav – Čvrsto ste odlučili da se povežete sa porodicom na bolji način. Zato brinete o jednom roditelju.

Zdravlje – Dobro.
Škorpija Posao – Rešeni ste da napravite radikalan korak unapred na poslu. Treba vam mnogo truda i vremena da bi videli rezultate.

Ljubav – Na emotivnom planu ste veoma magični, a u tome vam pomaže Venera u Ribama. Zato imate odlične ljubavne odnose.

Zdravlje – Dobro je zdravlje.
Strelac Posao – Na poslu ste u dobrim pregovorima i ciljevima, radite timski i to ima odlične rezultate.

Ljubav – Na emotivnom polju podstičete partnera da se zajedno menjate i poboljšate ljubavni odnos. Imate kontrolu nad jednom osobom.

Zdravlje – Bez bitnih promena.
Jarac Posao – Nove obaveze i nove akcije rešavate zajedničkim snagama sa poslovnim timom ljudi. Imate dobre zamisli i planove, ali su dugoročni, pa je potrebno strpljenje.

Ljubav – Emotivno ste se probudili i znate da ste zaljubljeni da volite.

Zdravlje – Nema promena u zdravlju.
Vodolija Posao – Nema brzih i ekspeditivnih rešenja iako imate previše obaveza. Možete deo svojih nagomilanih zadataka prebaciti na saradnike i sebi olakšati.

Ljubav – U ljubavi nije dan za praktična rešenja, potrebno je da slušate svoju intuiciju.

Zdravlje – Standardno.
Ribe Posao – Dobre poslovne mogućnosti zahtevaju vašu dominantnu ulogu. Zato se držite svojih planova i želja.

Ljubav – Na emotivnom polju ste pobedili i osvojili jednog Raka. Ipak, nemojte se nemojte igrati sa tuđim osećanjima jer ste voljeni.

Zdravlje – Odlično.
Piše astrolog Vesna Trajković



The post Dnevni horoskop – Blizanci spremni za pravljenje ustupaka, Devici stižu nagrade i novac appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop za februar

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021

OVAN. Neophodno je da imate na umu, da biste izbegli potencijalne rasprave i neprijatne situacije, da ne shvatite lično ono što okolina oko vas govori. Ukoliko ste još uvek slobodni, bićete privlačni suprotnom polu, čak će se dve osobe zainteresovati za vas. One su nešto starije od vas, a vi...

Nastavak na 011vodič.com...

Nedeljni horoskop: Od 1. do do 8. marta

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Mar.2021

Saznajte šta su nam zvezde pripremile za prve dane marta:  Blizanci će se okrenuti porodičnom životu, dok će Vodolije biti sklonije čestim promenama raspoloženja. A šta čeka ostale znakove Zodijaka? Ovan Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.