Da li ste među njima? Ovo su najljubomorniji znakovi u horoskopu

Izvor: BKTV News, 10.Okt.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste među njima? Ovo su najljubomorniji znakovi u horoskopu

Nepoverenje, nedostatak pažnje samo su neki od razloga koji mogu biti okidač njihove ljubomore.

Iako je biti ljubomoran u granicama normalne potpuno prihvatljivo, kada se radi o partnerskim odnosima ova tri znaka ubrajaju se u najljubmornije.

Retrogradna Venera u Škorpiji: Spremite se za iskušenja na polju ljubavi i finansija

ŠKORPIJA

FOTO: Shutterstock

Škorpije su kraljevi horoskopa kada se radi o tvrdoglavosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali i ljubomori.  Nemaju puno poverenja u druge, te su stoga skloni da iz ljubomore lažno optužuju čak i one koje vole.

Spoj iz pakla: Ovi horoskopski znakovi nikako ne idu zajedno, a opet ne mogu jedan bez drugog

Njihova ljubomora nije odraz nesigurnosti, već nepoverenja. Kada se radi o partnerstvima njihova ljubomora najčešće se manifestuje tako što su previše zaštitnički nastrojeni prema partneru.

RAK

FOTO: Pixabay

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi najbolje kriju svoje ljubomorne tendencije. Kao i kod Škorpija, njihova ljubomora je uzrok zavisti, ali i nesigurnosti u sebe i svoje sposobnosti. Ipak, za razliku od drugih znakova Zodijaka, osobe koje su rođene u ovom znaku vrlo brzo prevaziđu ovo osećanje.

Budite pomalo misteriozni: Evo kako da osvojite osobu koja je Vodolija u horoskopu

LAV

FOTO: Shutterstock

Iako se ubrajaju u najatraktivnije znake horoskopa, Lavovi su prilično nesigurni i skloni ljubomori kada se radi o partnerskim odnosima. Ukoliko posumnjaju na manjak emocija kod partnera, biće okidač za ljubomorne ispade Lava. Osobama koje su rođene u ovom znaku potrebna je pažnja, a svaki nedostatak pažnje u bilo kom aspektu, rezultiraće ljubomorom.

Nedeljni horoskop: Pred Strelčevima su ozbiljne ponude za posao, Jarčevima se vraća stara ljubav

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.