DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Dec.2022, 07:03

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR

Vaga ima dobar odnos sa partnerom, Lav treba da poseti lekara, Jarac da poradi na poslovnim odlukama
OVAN
Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove dod planiranih. Oscilacije na polju finansija su moguće. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će vam odgovarati za ozbiljnu vezu. Skloni ste upalama.
BIK
Imate prilično velika očekivanja od trenutnog radnog mesta. Moguće je da neće biti ostvareno baš sve što zamišljate. Voljena osoba se trudi >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << da vam ugodi i da vam pokaže njena iskrena osećanja. Problem sa bubrezima.
BLIZANCI
Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima biste trebali maksimalno da se posvetite danas. Za sada ste pasivni i niste spremni za nova poznanstva, ali ta faza neće dugo trajati. Moguć je manji pad imuniteta.
RAK
Ukoliko ste imali neki sukob u poslovnom okruženju, sada je prilika da se sve reši. Povoljan je period za ljubav naglašen sada kod vas. Uživate u lepom odnosu sa voljenom osobom. Grudni koš vam je osetljiv.
LAV
Trenutno niste u najboljoj fazi kada je u pitanju posao. Treba vam mnogo vremena da rešite probleme. Odnos sa voljenom osobom se promenio, polako stvari između vas dvoje idu na bolje. Mogući problemi sa stomakom.
DEVICA
Donećete novu odluku kada je u pitanju posao. Spremni ste da menjate ono što vam ne odgovara. Dopada vam se osoba koja će se pokazati da ima neke tajne. Spremni ste za jednu komplikovanu vezu. Mogući su problemi sa grlom.
VAGA
Očekuje vas stabilnost kada je u pitanju vaš posao. Zadovoljni ste onim što ste postigli na ovom polju. Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Sa partnerom imate jako dobar odnos. Posetite lekara.
ŠKORPIJA
Nije vam povoljan dan za nove poslovne poteze, za bilo kakve rizike ili za nove projekte. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja vam se pojavljuje u poslovnom okruženju. Tegobe sa alergijama.
STRELAC
Imate utisak da su saradnici na neki način neiskreni prema vama. Gubite poverenje u poslovno okruženje. Očekuje vas flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Spremni ste za novu vezu. Problemi sa cirkulacijom.
JARAC
Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke poslovne probleme koji su vas mučili. Prilično ste zadovoljni slaganjem sa partnerom, vaša veza bi mogla da bude stabilna. Dobro zdravlje.
VODOLIJA
Očekuje vas nova prilika da se posvetite poslu koji vam je od ranije na neki način ostao nedovršen. Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema simpatiji. Možete da očekujete početak veze. Prijala bi vam masaža.
RIBE
Možete da očekujete dobar dan za posao. Sa poslovnim okruženjem ćete ostvariti jako dobru komunikaciju. Uživate u neobaveznom flertu. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom koju imate. Izbegavajte masnu hranu.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Jarac

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. decembar: Prihvatite svoje partnere onakve kakvi su

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Dec.2022

Blizanci pred svoje partnere stavljaju nerealne zahteve, dok Bikovi uživaju u pažnji kojom ih partner zasipa   Ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. decembar   Ovan Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.