Rođene da BUDU MAJKE: Prema horoskopu ove žene najbolje brinu o svojoj deci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 00:13

Rođene da BUDU MAJKE: Prema horoskopu ove žene najbolje brinu o svojoj deci!

Svaka majka ima jedinstveni stil majčinstva

Kao roditelj morate detetu osigurati utočište, hranu, ljubav i mogućnosti za rast.

Svi znamo da je to težak i zahtevan posao i da nije svako toliko dobar u tome. Međutim, oslanjajući se na horoskop, neke su majke malo "kvalifikovanije" od drugih. Svaki horoskopski znak i svaka majka ima jedinstveni stil majčinstva i svoje posebne sposobnosti.

Ovo su, prema horoskopu, najbolje mame, rangirane od najboljih do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onih "manje boljih".

1. Ribe

Ribe podstiču decu na umetnost i kreativnost. Deca majke Ribe biće osetljiva, maštovita i naučiće da tretiraju druge ljude s ljubaznošću i saosećanjem. Mame Ribe pružiće ljubav, pomagaće drugima i pokazaće svoj nezavisan duh. Majka Riba možda ne zna kako da nauči svoju decu da ostvare svoje snove, ali će im pružiti potpunu podršku dok oni pokušavaju sami da shvate svoje snove.

2. Ovan

Majke Ovnovi drže rasporede svoje dece prepune muzičkih lekcija, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama u znaku Ovna i sama ima pun raspored. Želi da njena deca budu avanturistički nastojena i da se ne stide da isprobaju nove stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u šta veruju. Ove mame ponekad mogu biti naporne svojoj deci, ali više će slušati svoje dete i stvarno čuti što ono želi ili ne želi da učini.

3. Blizanci

Mame Blizanci mogu da razgovaraju o bilo čemu sa svojom decom, one često imaju "razgovor". One nemaju nikakve tajne koje skrivaju od svoje dece. Njihova deca imaju sjajne komunikacijske veštine i vrlo su svesna onoga što se događa u svetu oko njih. Jedna od stvari zbog koje je ova mama tako jedinstvena jeste njena sposobnost razumevanja dece bez obzira na pol i njihov uzrast. Mame Blizanci takođe prave najbolje zabave za decu.

4. Jarac

Mama Jarac će se boriti do smrti za svoju decu. One su žestoko odane i uvek će se zalagati za njih. Te mame roditeljstvo shvataju vrlo ozbiljno. Za svoju decu žele dobru radnu etiku i da su disciplinovani i fokusirani. Možete biti sigurni da njena deca dobijaju novac, a zarađuju ga radeći i brinući se o braći i sestrama. To su najčešće radne mame i ponekad ih treba podsetiti da odvoje malo vremena za sebe, a ne da posvete svaki slobodan minut svojoj porodici.

5. Bik

Žene u znaku Bika su neverovatno strpljive. Ali nemojte pogrešiti, one su vrlo realne i obema nogama čvrsto na zemlji. Ove mame mogu biti tvrdoglave, što može dovesti do problema kada im deca dođu u tinejdžerske godine. Međutim, ova mama osigurava da njena deca cene lepotu i prirodu. Budući da su možda sklone prekomernom gomilanju hrane i trošenju, moraju paziti da ne prejedaju svoje dete.

6. Vage

Vage su sjajne mame, jer su tako uravnotežene i mirne. Podstiču harmoniju u kući i kad postoji razdor između braće i sestara, ona može videti svačiju perspektivu u svađi i pomoći učesnicima u pronalaženju neutralnog tla. Mame Vage ne vole da budu disciplinovane i više bi volele da su deci prijateljice nego roditelj. Najvažnije čemu mama Vaga uči svoju decu jeste kako deliti, kako osećati empatiju prema drugima i kako da budu dobri prijatelji.

7. Rak

Mama Rak štiti i neguje. U stvari, deca s mamom u znaku Raka znaju da su istinski voljena i zbrinuta. Mama Rak uvek je tu da posluša svoje dete i pomogne mu da se oseća bolje. Želi da njen dom bude mesto ljubavi i utehe te da njena deca mogu s njom da podele bilo šta. Kad sve drugo ne uspe, mama Rak će detetu napraviti omiljene kolačiće ili užinu. Sjajna je i u tome što može pomoći razvijanju dečje kreativnosti.

8. Strelac

Mama Strelac ima ogromno srce. Vrlo verovatno počinje da putuje s detetom u ranom uzrastu. Kod svoje dece budi žeđ za znanjem i snažno osećanje nezavisnosti, kao i opaki smisao za humor. S mamom u znaku Strelca deca se zabavljaju i ona zna da je detinjstvo kratko, pa želi da njena deca uživaju u svakom trenutku toga. Mama u znaku Strelca može biti impulsivna. Ona možda nema toliko pravila kao mnoge druge mame, jer želi da njena deca budu svoji ljudi.

9. Devica

Šta god bilo slomljeno, mama Devica daće sve od sebe da to popravi, bilo da je u pitanju igračka ili slomljeno srce. Ima velika očekivanja za svoju decu, ali i dalje ih voli neopisivo, čak i kad je iznevere. Kraljica je multitaskinga kao roditelj, ona radi, volontira i još uvek održava vrlo čist i uredan dom. Želi da njena deca imaju disciplinu i da ne odustanu kada stvari postanu teške. Ali Devica je perfekcionista, pa ponekad to može deci teško pasti.

10. Škorpija

Mame Škorpije su strašno intuitivne i često znaju šta se događa s njihovim detetom. Majke Škorpije velike su zagovornice odanosti, iskrenosti i zaštite, i sve dok njena deca govore istinu i paze na druge, ona je dobra. Pazite ako na bilo koji način uvredite njenu decu ili im stvorite problem, jer će se ona boriti jače za svoju decu nego za sebe. Staviće potrebe svoje porodice iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god oseti da im se preti.

11. Vodolija

Majke Vodolije imaju cilj da budu verne sebi. Možda će podučavati svoju decu kod kuće, ali pobrinuće se da imaju i nastavu van kuće. Pobrinuće se da znaju važnost pomaganja drugima i da su njena deca svesna pitanja poput globalnog zagrevanja. Vodolija kao mama sigurno će pokrenuti maštu i eksperimentisanje kod svoje dece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja kada dete emocionalno pukne ili za bilo kakvu vrstu emocija. Možda će biti potrebno podsetiti je da ne može pretpostaviti da njena deca znaju da ih voli i da ih treba u to uveriti.

12. Lav

Mama u znaku Lava najviše se ponaša poput dece. Uživa u igri sa svojom decom i poklanja im velikodušne poklone. Ona se, međutim, može suočiti sa sopstvenim potrebama i može postaviti sopstvene probleme i potrebe pred svoju decu. Da li je ona na onoj skupoj zabavi jer je to tražio njen sin ili kćerka ili to radi kako bi impresionirala ostale mame? Duboko voli svoju decu, ali može biti narcisoidna, misleći na svoju decu kao na produžetak sebe. Čak bi i zavodila učitelja svoga deteta, iako to sramoti njeno dete u tom procesu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.