Izvor: Piplmetar.rs, 30.Mar.2024, 09:31

Vikend horoskop za 30. i 31. mart: Očekuje nas niz promena

Vikend horoskop za 30. i 31. mart nam donosi trigon Meseca i Sunca u subotu koji nas poziva da slušamo intuiciju. U nedelju će kvadrat Meseca i Venere uneti napetost u ljubavne odnose.
Ovan Zapamtite da uspeh ne dolazi preko noći jer ne želite da budete samo bljesak. Napravite konkretne i izvodljive korake kako biste ostvarili to što ste zamislili. Spor i stabilan pobedi u trci, Ovnovi. U nedelju umesto da žurite u novo prijateljstvo ili ljubavnu vezu, prvo obavite ono što je neophodno. Usporite i prvo postavite kamen temeljac. Za neke stvari je potrebno vreme.
Bik Ove subote je neophodno da slušate svoju intuiciju. Ako se pitate da li treba da uložite svoje vreme, novac i energiju, verujte ono što vam creva govore. Ukoliko...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Pripremite se za borbu sa osećanjima

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Mar.2024

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila nam donosi razne aspekte sa Venerom koji će svakako posebno uticati na ljubavni život. Početkom nedelje će biti harmoničan aspekt Venere i Neptuna koji će povoljno uticati i na ljubavne odnose. Krajem radne nedelje će Venera ući u Ovna što će učiniti da...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.