Izvor: Luftika.rs, 22.Jul.2023, 13:05

Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2023. godine

Stiže avgust i romantika polako zamenjuje strast. Na vrhuncu smo vladavine Lava i odnosi među ljudima su dinamičniji, kako u ljubavi, tako i na poslovnom planu, pa i u širim krugovima.
Saznajte šta vam donose zvezde i pročitajte nedeljni horoskop za period od 24. do 30. jula 2023. godine.
OVAN  Posao Ove nedelje vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vam samopouzdanje iz dana u dan raste.
Ukoliko se nađete u prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.
Ljubav  Za vas se neke stvari u partnerskom odnosu podrazumevaju. Zbog toga vam može promaći prilika da voljenoj osobi pokažete i pružite više od onog za šta mislite da je dovoljno za opstajanje ljubavne veze.
Navedite drugu stranu na razgovor, iznenadiće vas koliko je ne poznajete.
Zdravlje  Bolovi u ušima.
Pavel Globa predviđa pakao u avgustu za ova 3 znaka, problemi i muke će ih saplitati na svakom koraku
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 24. jul 2023. godine

Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2023, 11:10

Ovan zadovoljan, Bik ima težak dan, Blizanci skeptični, Rak borben, Lav pažljiv, Devica odlaže obaveze, Vaga planira, Škorpija strastvena, Strelac na putu uspeha, Jarac temeljno gazi, Vodolija u ortačkoj priči, Ribe traljavo.. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24. jul 2023. godine.. OVAN Posao Konkretni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.