Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2024, 12:06

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine

Mesec nikad kraći, vreme kao da je proletelo. Lavu se smeši putovanje, Ovnovi neće dizati glavu od posla, a Device će se zaljubiti.
Šta nam donosi poslednja nedelja meseca februara, šta kažu zvezde?
OVAN Posao: Život vam se sveo na posao, nemate prostora za privatne probleme. Mislite da je najbolje rešiti sve obaveze sa poslovnog plana i onda se fokusirati na ostalo.
Ljubav:  Partner trpi zbog vaših obaveza.
Zdravlje:  Više spavajte i odmarajte.
Saznajte više o svom znaku
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže sezona Riba 2024: Vage čekaju odluke, Vodolije završavaju neke odnose, a šta čeka vaš znak?

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Feb.2024

Sezona Riba 2024. počinje! Emocije su nam na vrhuncu, postajemo osetljivi i empatični. Kakve nas promene čekaju u narednih mesec dana? Sunce izlazi iz horoskopskog znaka Vodolije i prelazi u Ribe 19. februara i tu će se zadržati do 19. marta 2024. Sezona Riba donosi mirnu atmosferu, nudeći predah...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.