Horoskop za 26. mart: Škorpije, obratite pažnju na “važne sitnice” koje otkrivaju nečije namere

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Mar.2020, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za 26. mart: Škorpije, obratite pažnju na “važne sitnice” koje otkrivaju nečije namere

Šta to zvezde predviđaju za četvrtak? Pročitajte dnevni horoskop za 26. mart… Ovan Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija. Bik Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se. Blizanci Ljubav: Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 27. mart 2020. godine

Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2020

Ovan, Lav i Vodolija u ljubavi, Bik zaljubljen, Blizanci zagrejani za Raka, Strelac koban za Devicu, Vaga sarađuje, Škorpija kvari, Jarac troši, Ribe optimisti. Ovo je današnji dnevni horoskop za 27. mart 2020. godine.. OVAN Posao Imate malo više sreće danas. Dobićete neočekivanu pomoć koja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.