HOROSKOP ZA NEDELJU 8. DECEMBAR! RIBE očekuje poslovni uspeh, BIKOVI osvajaju osobu do koje im je stalo!

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA NEDELJU 8. DECEMBAR! RIBE očekuje poslovni uspeh, BIKOVI osvajaju osobu do koje im je stalo!

OVAN
POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije koje ćete uspeti da rešite uz pomoć saradnika od poverenja. LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje na neki način usporen dan. Moguće je da nećete imati veće promene. ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem.
BIK
POSAO: Pred vama je povoljan dan za polje posla. Možete da očekujete da ćete postići uspeh u svom zanimanju. LJUBAV: Dolazi vam šansa da osvojite osobu do koje vam je stalo. Bićete srećni kada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u pitanju ljubav. ZDRAVLJE: Pazite na hronične smetnje.
BLIZANCI
POSAO: Imate mnogo obaveza, pa na polju posla lako može da vam se stvori na neki način haotično stanje. LJUBAV: Voljena osoba će pokazati da joj nije lako da pokaže sasvim otvoreno šta misli o vama. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.
RAK
POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite poslovne probleme iz prethodnog perioda. LJUBAV: Na ljubavnom polju vas dosta toga na neki način opterećuje. Osećate se kao da vas partnerova očekivanja guše. ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem.
LAV
POSAO: Nemojte mnogo da očekujete danas. Potrudite se da budete realni kada su u pitanju vaši poslovni planovi. LJUBAV: Možete da očekujete povoljnu atmosferu kada je u pitanju odnos između vas i voljene osobe. ZDRAVLJE: Pazite na svoje srce.
DEVICA
POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da ćete dobiti neke sasvim nove poslovne ponude. LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. ZDRAVLJE: Pazite na svoj stomak.
VAGA
POSAO: Vaše kolege bi mogle da vam stvore neku neprijatnost na polju posla. Nije vam lako da rešite sve probleme. LJUBAV: Počeli ste da sumnjate u svog partnera i nije vam lako da sa njim ostvarite kompromise. ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv.
ŠKORPIJA
POSAO: Želite da pokrenete promene kada je u pitanju posao. Nije vam lako da sve organizujete dobro jer imate mnogo obaveza. LJUBAV: Ponašate se prilično hladno u odnosu sa voljenom osobom i ona vam to zamera. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima i kožom.
STRELAC
POSAO: Želite da menjate posao. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku da vam se nešto po tom pitanju i pokrene. LJUBAV: Lepo vam je kada ste sa voljenom osobom i nemate potrebu da menjate vaš odnos na bilo koji način. ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva.
JARAC
POSAO: Ambiciozni ste i uradićete sve ono što možete kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. LJUBAV: Preterana ljubomora nije u vašem stilu. Kada primetite da je partner neiskren, nije vam teško da se samo udaljite od njega. ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju.
VODOLIJA
POSAO: Želeli biste da se maksimalno posvetite svom poslu ali vam nije lako da to uradite jer se dosta ljudi meša u vaše odluke. LJUBAV: Težite tome da sa voljenom osobom ostvarite mirnu i harmoničnu atmosferu. ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi.
RIBE
POSAO: Ne odustajete od svojih poslovnih planova i ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene kada su u pitanju emocije. Za sada imate miran dan pred sobom. ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv.

The post HOROSKOP ZA NEDELJU 8. DECEMBAR! RIBE očekuje poslovni uspeh, BIKOVI osvajaju osobu do koje im je stalo! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Ribe,   Dan zaljubljenih

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.