HOROSKOP ZA SUBOTU 7. DECEMBAR! OVNOVI će imati uspeha u poslu, STRELČEVI da povedu računa o ishrani

Izvor: 011vodič.com, 07.Dec.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. DECEMBAR! OVNOVI će imati uspeha u poslu, STRELČEVI da povedu računa o ishrani

OVAN
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Manji uspeh u partnerskom poslu ili u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Stabilno.
BIK
LJUBAV: Uživaćete opušteni u malim životnim zadovoljstvima sa izabranom osobom. POSAO: Osećate da vas guše očekivanja okoline. ZDRAVLJE: Stabilno.
BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti konflikt u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Bićete izuzetno inspirisani i ovo je posebno dobar period za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << umetnike. ZDRAVLJE: Infekcije.
RAK
LJUBAV: Mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom i svakim ko vam se dopada. POSAO: Možete sklopiti dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.
LAV
LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe ili neko mlađi od vas. POSAO: Odličan period za sve one koji su na neki pred očima javnosti. ZDRAVLJE: Dobro.
DEVICA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom će vam pomoći da rešite probleme u odnosu. POSAO: Izgleda da se neće desiti ništa značajno. ZDRAVLJE: Stabilno.
VAGA
LJUBAV: Lako možete naći ljubav, probuditi je u drugome i upoznati nekog ko će vas inspirisati. POSAO: Problemi u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Promenljivo.
ŠKORPION
LJUBAV: Vaše emocije i strasti će biti posebno intenzivne, a to može uneti nestabilnost u odnos. POSAO: Ništa novo se neće desiti na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.
STRELAC
LJUBAV: Možda nećete imati prilika za ljubav, već za fizički kontakt sa nekim. POSAO: Uspeh u poslovima koja imaju veze sa putovanjima. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.
JARAC
LJUBAV: Ući ćete u novu fazu i biti raspoloženiji za komunikaciju i ljubav. POSAO: Imate manjak entuzijazma i energije u poslu. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora.
VODOLIJA
LJUBAV: Možete očekivati samo pozitivne stvari. Bićete šarmantni i izuzetno dobro raspoloženi. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.
RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete se zainteresovati za nekog ko vam je nadređen. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi lepog i kreativnosti. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

The post HOROSKOP ZA SUBOTU 7. DECEMBAR! OVNOVI će imati uspeha u poslu, STRELČEVI da povedu računa o ishrani appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

HOROSKOP ZA NEDELJU 8. DECEMBAR! RIBE očekuje poslovni uspeh, BIKOVI osvajaju osobu do koje im je stalo!

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019, 16:43

OVAN. POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije koje ćete uspeti da rešite uz pomoć saradnika od poverenja. LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje na neki način usporen dan. Moguće je da nećete imati veće promene. ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem.. BIK. POSAO: Pred vama je povoljan...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.