Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2023, 11:41

Dnevni horoskop za 28. april 2023. godine

Ovnovima satisfakcija, Biku dan za opuštanje, Blizancima pomaže Vodolija, Raku vreme za prilagođavanje, Lava intrigira Deviga, Vagu iritira partner, poslovna prilika za Škorpiju, Strelac ne sme da propusti priliku, profit za Jarca, a Ribama je vreme za promene.
Ovo je današnji dnevni horoskop za 28. april 2023. godine.
OVAN Posao Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vreme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << usled nečijih kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.
Ljubav  Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.
Zdravlje  Solidno.
Novčani horoskop za leto 2023: Bik na novom projektu, Lavu stiže veliki novac, Ribe oprezne

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za maj 2023: Ljubav, posao i finansije

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2023

Maj je vreme kontrasta i ekstrema! Od 5. maja, pun mesec i pomračenje meseca u Škorpiji doprinose buđenju uspavanih strasti i potisnutih želja, zaoštravanju starih potraživanja i pritužbi. Senzualna Venera u Raku od 7. maja uneće svetle nijanse u paletu emocija, izazivajući oštre promene...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Apr.2023, 05:33

Slobodni Rakovi nalaze se u dilemi jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe!. Ovan. Danas se maksimalno posvetite organizaciji i pridržavajte se prioritetnih poslova. Može se javiti problem sa rokovima. Posvetite se malo više partneru da se između vas ne bi stvorila nepopravljiva distanca. Sklonost...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.