Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2024, 10:31

Dnevni horoskop za 17. april: Šta nam sprema trigon Meseca i retrogradnog Merkura ?

Dnevni horoskop za 17. april donosi trigon Meseca u Lavu i retrogradnog Merkura koji nas podseća na važnost strpljenja. Sagledajte situaciju iz svih uglova pre nego što donesete važnu odluku.
Ovan Ne dozvolite da vas zaslepi to što ste u centru pažnje, Ovnovi. U redu je ponekad se poniziti i pohvaliti i druge ljude. Zavhvalite onima koji vas podržavaju i koji su vam pomogli da dođete do vrha. Označite nekoga na društvenim mrežama kome bi dobro došlo pojačanje i obavestite svoje pratioce koliko su talentovani. Pokazivanje ljubavi drugima će i vama doneti nešto dobro.
Bik Bićete posebno emotivni danas, ali pazite da ne padnete u potpunosti pod njihov uticaj. Slobodno pisanje, meditacija ili katarzični tekst mogu pomoći...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.