Dnevni horoskop za 14.10.

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Okt.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 14.10.

Ovan Ljubav: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate strpljenja da saslušate kritiku. Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Zdravlje: Prijaće vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi. Bik Ljubav: Partner očekuje više inicijative sa vaše strane. Ako ste slobodni, uputite ljubavnu poruku ili pozitivan signal osobi koja vam se dopada. Posao: Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je da se dobro organizujete na različitim stranama. Prihvatite nečija uputstva koja garantuju dobitak. Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja. Blizanci Ljubav: Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na vaš šarm i pojavu. Posao: Upotrebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama, budite dovoljno efikasni i osmislite originalan nastup. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 14. oktobar

Izvor: OkRadio.rs, 14.Okt.2018

Pred vama je horoskop za 14. oktobar. Uživajte Dani imaju klice u ranijim danima, a uviru u one potonje.    Dani imaju osobinu da cvetaju i mirišu u nama, a da mi cvetamo i mirišemo u njima.    Dani astrologa, poput mene, drže oči otvorenim i čula izoštrenim.    Da cvet današnjeg...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.