Izvor: Luftika.rs, 13.Okt.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2018. godine

Ovan odgovoran, Bik neraspoložen, Blizanci naivni, Rak u dilemi, Lav pravi klan, Devici prija usamljenost, Vaga ima nepristojnu ponudu, Škorpija opuštena, Strelac zarađuje, Jarac nema konkurenciju, Vodolija lider, a Ribe neorganizovane. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14. oktobar 2018. godine.
OVAN Posao Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ljubav Imate podeljena osećanja prema jednoj osobi. Osećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.
Zdravlje Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.
Ljubav Karmička priča na pomolu. Neko nov se javlja na horizontu i simpatije su obostrane. Osećate uzajamnu privlačnost, i to vas tera na akciju.
Zdravlje Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.
Ljubav Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.
Zdravlje Solidno.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Vi ste meta veoma čestih i intenzivnih kritika. Ali ne dajte se pokolebati, očigledno se radi o smišljenoj akciji nekog od kolega da vas dezavuiše. Vreme je da podstetite nadređene na ranije uspehe i da im predstavite nove ideje.
Ljubav Odnosi sa partnerom mogu da budu veoma napeti, pošto je druga strana veoma tvrdoglava. I sami ste tome doprineli, jer se niste otvorili na vreme. Ćutanjem i kontriranjem nećete ništa postići.
Zdravlje Mogući bolovi u vratnom delu kičme.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Danas saradnici nisu voljni da igraju po vašim pravirima. Izgleda da su u radnom okruženju napravljeni klanovi, a da se raspodela vršila u vašem odsustvu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da napravite svoj klan.
Ljubav Danas ste sumnjičavi preko mere a bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.
Zdravlje Problemi sa bubrezima.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao U jednoj situaciji ste vi izašli kao neko ko se ne zalaže dovoljno, i to vas je pogodilo. Nema potrebe da budete usamljeni i da tumačite tu situaciju, dovoljno je da pretpostavljenom izložite problem.
Ljubav Kada ste dugo sami, onda je teško načiniti prvi korak. I vi to znate. Ali ako vam se neko sviiđa, nema potrebe da toliko okolišate.
Zdravlje Moguća glavobolja.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Moguće da će vam se javiti manipulativni ili sumnjivi tipovi sa primamljivim poslovnim ponudama. Znajte, čim je nešto tako lako, ima neku začkoljicu. Skonentrišite se na tekuće zadatke.
Ljubav Ignorisali ste u prošlosti nekoga ko je mogao mnogo da vam pruži, i sada vas sustižu sećanja. Ne brinite, to su samo kratkotrajna osećanja. Ipak, može da vam posluži kao lekcija za budućnost.
Zdravlje Problemi sa srcem.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Konačno period opuštanja. Ali samo nakratko. Iskoristite ovaj dan da napunite baterije, a novi izazovi vas uskoro očekuju.
Ljubav Sledite svoj unutrašnji osećaj. Nema potrebe da se obazirete na govorkanja. Vi znate šta je u vašem srcu, i sledite ga.
Zdravlje Problemi sa gornjim disajnim putevima.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Radili ste dosta sa promenjljivom srećom. A sada je vreme da ubirate plodove. Moguć financijski dobitak, koji će malo relaksirati situaciju. To i dalje ne znači da treba da se rasipate.
Ljubav Dajete prilično oprečne signale nekome ko vam se dopada. Ako je to svesna igra, za drugu stranu je nejasna, i moguće je da će se povući.
Zdravlje Zubobolja ili problemi sa usnom dupljom.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Jedan po jedan, vaši konkurenti su odustajali. Niko nije mogao da prati vaš ritam. Ili gotovo niko. Ostali su samo oni ravni vama. Budite spremni na sve.
Ljubav Indisponirani, bez inspiracije za razmenu nežnosti i osećanja. Ne možete da se upustite i u novi flert. Sutra je novi dan.
Zdravlje Problemi sa bubrezima.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Danas vaši saradnici mogu da se oslone na vas. Izrastate u pravog lidera. I sami ste uvideli da brzopletost ne donosi dugoročan rezultat, pa ste smanjili greške na minimum.
Ljubav Partner je ubeđen da ne dobija dovoljno pažnje. Previše ste mislima okrenuti poslu ili drugim brigama. Opustite se i pokažite malo nežnosti.
Zdravlje Pad imuniteta.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku
Posao Haos i neorganizovanost. Moguće je da ste zagubili važan dokument ili podatak. Rasejani ste i malo toga vam polazi za rukom. Postavite lestvicu ambicije malko više, pa će doći i motivacija.
Ljubav Vašu pažnju je privukao neko poseban. Ostali ste bez daha i ne možete da prestanete da mislite o toj osobi. Polako, u ljubavnoj igri ne treba otkrivati sva osećanja.
Zdravlje Viroza ili nazeb.
Saznajte više o svom horoskopskom znaku

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 14.10.

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Okt.2018, 10:04

Ovan Ljubav: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate strpljenja da saslušate kritiku. Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Zdravlje: Prijaće vam...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.