Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023, 06:31

DNEVNI HOROSKOP: Ovnu konačno kreće u ljubavi, Ribama stižu pare, Jarac dobro da razmisli o jednoj osobi, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine!
Izvor: Shutterstock/Bits And Splits

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!
OVAN Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine predlaže Ovnovima da se danas manje fokusiraju na profit, a više na to kako da unaprede svoje veštine. Ljubavna situacija se „pomera sa mrtve tačke“. Slobodni dobijaju samopouzdanje i kreću >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u akciju. 
BIK Neraspoloženje koje vas drži danima danas je, nažalost, na vrhuncu. Pokušajte da se ne sukobljavate sa kolegama. Onima koji su u vezi dnevni horoskop savetuje da prihvate pomoć partnera, ne morate sve sami. Slobodni odbijaju udvaranje. Njie trenutak za romansu. 
BLIZANCI Dnevni horoskop predlaže Blizancima da prihvate ponudu za nov posao. Vreme je da krenete dalje! Ovo važi i za ljubav. Stavite tačku na toksičan odnos, okrenite nov list. Osećaćete se mnogo bolje. Slobodni bi da flertuju, drugo ih ne zanima. Stiže novac!
RAK Dnevni horoskop upozorava Rakove – spremite se za turbulentan dan! Pregršt obaveza, ali uz pomoć kolektiva, a kasnije kod kuće i partnera, sve ćete završti poraktično bez „štucavica“. Posvetite veče partneru ako ste zauzeti, a ako ste slobodni – piće sa osobom koja vam se udvara biće dobro za vaš ego.
LAV Vreme je za da „prodrmate“ malo stvari i budete glasniji. Nemojte da dozvolite ljudima koji vam nisu bitni da utiču na vaše raspoloženje. Dnevni horoskop savetuje Lavove koji su u vezi da dobro otvore oči, partner pokušava nešto da vam da do znanja. Slobodni uživaju u neobaveznim avanturama. 
DEVICA Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. ima dobre vesti za Device – danas imate šansu da „uberete“ unapređenje ili poboljšate finansijsku situaciju. U kući su mogući manji kvarovi, ali nosi vas dobro raspoloženje, tako da se nećete nervirati. Ljubavna situacija bez promena. Budite otvoreniji za nova poznanstva. 
VAGA Danas bi trebalo da povedete računa o papirima „od vrednosti“. Pazite da ne izgubite neki važan dokument. Dnevni horoskop predlaže slobodnima da se upuste u avanturu sa osobom koju su nedavno upoznali. Zauzete očekuju porodični problemi. Više se krećite.
ŠKORPIJA
Idealan je dan da se posvetite kućnim obavezama koje već duže vreme zapostavljate. Dnevni horoskop vam savetuje da okušate sreću u ljubavi sa osobom koja vam se neumorno udvara jako dugo. Zauzetima partner priprema iznenađenje. Unosite više vode.
STRELAC Dnevni horoskop predlaže Strelčevima da smanje očekivanja od novog projekta. PČostoje prepreke koje prvo treba da savladate. U kući vas očekuju manji problemi, partner će vam znatno pomoći. Slobodnima „oči na vrh glave“, samo nemojte da se zalećete. 
JARAC Očekuje vas dan pun uzbuđenja i novih izazova. Budite spremni, strpljivi i za vas neće biti problema. Dnevni horoskop savetuje slobodne da preispitaju osećanja prema bivšoj ljubavi. Niste sve raščistili. Zauzeti uživaju u romantičnim trenucima. Mogući bolovi u leđima
VODOLIJA Dnevni horoskop savetuje Vodolije da se okrenu onome u čemu su najbolje – kreativnom pristupu poslu i rešavanju problema. U ljubavi su moguće manje „čarke“ sa partnerom, pokušajte da vas ljubomora ne zaslepi. Slobodni u potrazi za avanturom. 
RIBE Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. savetuje Ribe da porade na svom samopouzdanju. Ovaj problem vas blokira da napredujete na poslu. Očekujte priliv novca, moguće od igara na sreću. Zauzete Ribe traže zaštitu partnera, slobodne na ivici na naprave pogrešan korak. 
Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.
BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:10
Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njihIzvor: TikTok/anna.halk


Izvor: TikTok/anna.halk

(MONDO)

Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2023. GODINE: On će se žrtvovati, Vaga je spremna na jednu stvar, evo šta očekuje ostale

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023

Ovo je dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine, a evo šta u ljubavi, karijeri i na polju zdravlja očekuje sve horoskopske znake.. OVAN. foto: Shutterstock POSAO: Neophodno je da budete spremni na svaku vrstu kompromisa, promišljenosti.. LJUBAV: Nećete se slagati sa partnerom u vezi nekih stavova....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine

Izvor: Luftika.rs, 22.Nov.2023

Ovan iscrpljen, Bik ima prevelika očekivanja, Blizanci se preispituju, Rak mašta o jednom Jarcu, Lav preterano brine, Devica nervozna, Vaga anksiozna, Škorpija zaljubljena, Strelcu fali motivacije, Jarac zabušava, Vodolija ljubomorna, a Ribama fali kreativnosti. Ovo je današnji dnevni horoskop za...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.