Muškarac koji ne želi brak: Otkriva ga horoskop

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Jun.2023, 20:04

Muškarac koji ne želi brak: Otkriva ga horoskop

Ako je verovati horoskopu, muškarac koji ne želi brak je Jarac. Oni se najteže odlučuju na taj korak, a astrolozi otkrivaju zašto je to tako Zašto Jarčevi ne žele da se venčaju? Prvi razlog je taj što su zemljani znaci mnogo inertniji od bilo kojih drugih. Imaju prilično jaku želju da održe svoje pozicije — da osvoje i brane. Jarčevi su veoma ambiciozni i zaista mogu mnogo da postignu u ovom životu – mnogo više nego ostali. Ali, jaaaaaako su spori… Brak na brzinu za njih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << prosto nemoguć. Čak i ako Jarac iznenada odluči da se oženi, to ne znači da će njegovom partneru biti udobno u ovom braku. Velika je verovatnoća da će muškarac odlučiti, na ovaj ili onaj način, da napusti vezu. To se dešava jer je za predstavnike ovog znaka važno da se kvalitativno ostvare i postanu najbolja verzija sebe pre nego što osete bliskost i duboku povezanost sa drugom osobom. Prvo mora zauzeti svoju poziciju, popeti se na svoju planinu. Muškarac koji ne želi brak: Šta je zajedničko divokozi i Jarcu? Ako posmatrate situaciju savedrije strane, možete primetiti izvesnu sličnost. Divokoze se  penju na najviše i strmije vrhove zahvaljujući mekim jastučićima na papcima, koji im omogućavaju da zahvate teren. I ostanu izuzetno stabilni i u najneudobnijoj poziciji. Zauzvrat, ako izvršite pritisak na muškarca Jarca da vas oženi, on će takođe početi da se brani i uzdići se još više samo da bi izbegao brak. Ništa s Jarcem ne ide lagano i predvidivo. Žena mora da pokaže svom partneru da je ista kao on. Da će se zajedno razvijati i osvajati vrhove. Zadovoljiti visoke standarde takvog muškarca, uopšte nije lako… Muškarac koji ne želi brak: Ali, nije sve tako crno… Drage dame, ako vam je srce osvojio jedan Jarac – budite mudre i taktične. Ako se ne pronađu zajedničke vrednosti i nestekne poverenje, onda se muškarac neće oženiti. Za Jarca, bračna zajednica treba da bude racionalna. Odluka o braku je moguća tek kada se muškarac već dovoljno uzdigao i niko se ne može mešati u ovaj unutrašnji proces. Jarac održava ravnotežu u partnerstvu, ulažući u ženu materijalno: podržava njen status, poklanja skupe stvari. Ovim spoljašnjim atributima on može dodatno da potvrdi svoju vrednost za sebe. Ako se to ne dogodi, onda je muškarac i dalje fokusiran isključivo na svoje planove i ne misli da je potrebno brinuti o svom partneru. Trenutno će biti zauzet otkrivanjem svog potencijala, prevazilaženjem prepreka i traženjem svog prava da bude na vrhu.   fizkes/gettyimages.co.ukThe post Muškarac koji ne želi brak: Otkriva ga horoskop appeared first on Lepota i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Čovek koji ne želi brak: Horoskop ga otkriva

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jun.2023, 03:31

Ako je verovati horoskopu, muškarac koji ne želi brak je Jarac. Najteže im je da se odlučuje na taj korak, astrolozi otkrivaju zašto je to tako. Zašto Jarci ne žele da se venčaju? Prvi razlog je taj što su zemljani znaci mnogo inertniji od bilo kojih drugih. Imaju prilično jaku želju da...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.