Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jun.2023, 03:31

Čovek koji ne želi brak: Horoskop ga otkriva

Ako je verovati horoskopu, muškarac koji ne želi brak je Jarac. Najteže im je da se odlučuje na taj korak, astrolozi otkrivaju zašto je to tako
Zašto Jarci ne žele da se venčaju? Prvi razlog je taj što su zemljani znaci mnogo inertniji od bilo kojih drugih. Imaju prilično jaku želju da zadrže svoje pozicije — da svoje i brane. Jarčevi su veoma ambiciozni i zaista mogu postojati mnogo u ovom životu – mnogo više od drugih. Ali oni su jako spori… Brzi brak im je jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nemoguć. Čak i ako Jarac iznenada odluči da se oženi, to ne znači da će njegovom partneru biti udobno u ovom braku. Vrlo je verovatno da će muškarac odlučiti, na ovaj ili onaj način, da napusti vezu. To se dešava zato što je predstavnicima ovog znaka važno da kvalitativno postignu sebe i postane najbolja verzija sebe pre nego što osećate bliskost i duboku povezanost sa drugim osobom. Prvo mora zauzeti svoju poziciju, popeti se na svoju planinu.
Muškarac koji ne želi brak: Šta je zajedničko divokozi i Jarcu? Ako pogledate situaciju sa druge strane, možete primetiti izvesnu sličnost. Divlja koza penjati se na najviše i najstrmije vrhove ispunjavajući mekim jastučićima na kopitima, koji im omogućavaju da se drže terena. I ostali izuzetno stabilni čak i u najneudobnijoj poziciji. Zauzvrat, ako izvršite pritisak na muškarca Jarca da vas oženi, on će takođe početi da se brani i uzdići se još više samo da bi izbegao brak. Ništa sa Jarcem ne ide lako i predviđeno. Žena mora da pokaže svom partneru da je ista kao on. Da će se zajedno razvijati i osvajati vrhove. Ispuniti visoke standarde takvog čoveka nije malo lako…
Muškarac koji ne želi brak: Ali, nije sve tako crno… Drage dame, ako je Jarac osvojio vaše srce – budite mudri i taktični. Ako se ne pronađu zajedničke vrednosti i ne stekne poverenje, onda se mužarac neće oženiti. za Jarca, bračna zajednica trebalo bi da bude racionalno. Odluka o braku je moguća tek kada je mužarac već dovoljno uskrsnuo i niko ne može da se meša u ovaj unutrašnji proces. Jarac održava ravnotežu u partnerstvu, ulažući u ženu materijal: podržavajući njen status, polažući skupe stvari. Ovim spoljašnjim atributima on može dodatno da potvrdi svoju vrednost za sebe. Ako se to ne dogodi, onda je mužarac i dalje fokusiran isključivo na svoje planove i ne misli da je potrebno da brine o svojoj partnerki. Trenutno će biti zauzet otkrivanjem svog potencijala, preuzimanjem prepreka i traženjem svog prava da bude na vrhu.
fizkes/gettiimages.co.uk
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.