Izvor: Svet, 28.Sep.2015, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarac – Nedeljni horoskop za period: 28.09.2015. – 4.10. 2015.

Uznemireni ste zbog nekih novih događaja na poslovnoj sceni i pokušavate da razrešite jedan nesporazum u odnosu sa saradnicima. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Potrebno je da sprovedete brzu, ali i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procene uvećava vašu šansu za uspešnim rezultatima. Nema potrebe da gubite dragocenu energiju, uporno pokušavate da promenite partnerovo ponašanje ili da utičete na sled događaja koji ne zavise od vaše volje. Uvek postoji “zlatna granica” između ljubavnih želja i realnih mogućnosti i to sa obe strane. Sačuvajte emotivnu bliskost sa dragom osobom.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bik – Nedeljni horoskop za period: 28.09.2015. – 4.10. 2015.

Izvor: Svet, 28.Sep.2015

Suočavate se sa novim dilemama, neko od saradnika vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.