Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021, 21:46

Godišnji horoskop za seks – evo kakva će nam biti 2022. godina u spavaćoj sobi

Vreme je da počnemo da se opraštamo sa 2021. godinom. Sada kada smo pregrmeli veći deo godine za nama vreme je da bacimo pogled na ono što nas očkuje u sledećoj. Horoskop za seksualni život za 2022. Je astrološki vrlo uzbudljiv.
Ako je 2021. bila loša po vaš seksualni život, to će se promeniti. Astrolozi prognoziraju da svaki znak ima čemu da se raduje u 2022. godini. Ako ste vazdušni znaku, 6. mart će biti posebno dobar dan za vaš seksualni život jer je Venera u konjunkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa Marsom u znaku Vodolije.
Za vodene znakove, 12. april će za vas biti dan iz snova jer će Jupiter i Neptun biti u Ribama na istom mestu u isto vreme. Ako ste vatreni znak, 29. maj je srećan dan za vaš seksualni život jer će se Mars sresti sa Jupiterom u Ovnu. Prema Monahanu, „Jupiter i Mars zajedno su nezasita energija.
Zemljani znakovi će imati vruće leto 2022.
Dakle, evo šta možete očekivati u svom seksualnom životu 2022. godine, na osnovu vašeg horoskopskog znaka.
Ovan Ovnovi, od maja do oktobra doživećete eksploziju sreće i energije. Jupiter će se nakratko preseliti u vaš znak, a taj aspekt favorizuje preuzimanje rizika. Idi za onim što želiš – kaže vaš vladar Mars koji ide retrogradno u prozračnim Blizancima u oktobru, što može značiti da ćete se osećati malo lošije za to vreme.
Možda ste osetili sličnu energiju 2020. godine, jer je to bio poslednji put kada je Mars otišao retrogradno. Srećom, to neće biti tako ozbiljno. Pozitivna strana je to što će prvih devet meseci 2022. godine vaš seksualni život teći glatko.
Bik Započećete godinu sa Venerom, vašom vladajućom planetom, koja se kreće unazad. Dakle, ovo neće biti najbolje vreme za traženje novih seksualnih partnera. Međutim, pravo je vreme da razmislite o tome kako zaista želite da vaš ljubavni i seksualni život izgleda u narednoj godini.
Venera je veoma blizu Plutona prvih nekoliko meseci u godini, nudeći odgovore na dublja pitanja o seksualnosti upravo sada. Vreme je da zavirite duboko u svoje nesvesne želje, kada je reč o seksu.
Blizanci Prva polovina godine može da teče malo sporije u vašem seksualnom životu. Međutim, 22. jun označava početak perioda od tri nedelje u kojem je Venera u vašem znaku. Ova energija će učiniti da vam seks, želja i ljubav budu fokus.
Mars, planeta koja vlada strašću i seksom, u oktobru će u vašem znaku biti retrogradna., Ovo će biti dobra prilika da zavirite duboko u svoje seksualne želje i odvojite vreme za zadovoljavanje svojih maštarija i istraživanje.
Rak Nova godina će vam doneti dobru energiju u seksu. Međutim, možda ste previše zaokupljeni sopstvenim ličnim razvojem jer će Jupiter aktivirati vašu kuću učenja. Iako ćete biti mnogo više fokusirani na sebe, to ne znači da će vaš seksualni život biti dosadan. Jul i avgust progmoziraju bezobrazluke, a 7. avgust je dodatno srećan dan.
Lav Nekako s proleća kreće talas vaše dominacije. Konkretno 6. mart označava početak šestonedeljnog tranzita Marsa koji zagreva vaš aspet odnosa, a Venera će se takođe pojaviti nekoliko nedelja.
Mars u susretu sa Venerom na nebu poznat je kao susret “’vatrenog ljubavnika”, zato se pripremite za eksploziju seksualnih nagona. Ako se u to vreme osećate dodatno žustro, znaćete zašto.
Devica Vaš seksualni život će konačno dobiti poziv za buđenje od prvog januara i trajaće do maja. Jupiter će za to vreme aktivirati vašu zonu seksualnih odnosa. Poneće vas zabava i pozitnvna energija, pa gde želite da začinite svoj seksualni život. Postavite neke visoke ciljeve; možete ih postići.
Vaga Mars i vaša vladajuća planeta Venera ući će u vašu „seksualnu zonu“ 6. marta. Za Venera se kaže da ’ima svoju radost‘ u ovoj kući, što znači mnogo zabave i veselja za vas. Prisustvom Marsa, vaš fokus će biti dvostruko na seksu. Očekujte da će taj mesec biti zaista uzbudljiv kao i vaš seksualni život.
Škorpija Za Škorpiju, strastveni Mars ulazi u vaš suprotni znak Bika 5. jula. Ako ste u vezi, očekujte da ćete imati mnogo seksa za to vreme. Ako ste slobodni i tražite partnera, Mars će vam takođe pružiti gušt da se udvarate i šarmirat“ nove potencijalne partnere.
Jupiter će takođe prolaziti kroz vašu kuću seksa od januara do maja, a zatim ponovo od oktobra do decembra. Sve u svemu, 2022. će biti dobra godina za vas.
Strelac Strelci, 2022. ćete započeti snažno sa Marsom u vašem znaku, aktivirajući svoju strast i libido. Sve do 24. januara, jedva ćete hodati a znate zašto. Uživajte u ovoj energiji dok traje. Mars će postati retrogradan u oktobru, i to će se dešavati u zoni vaše veze, ni manje ni više.
Vaš seksualni život može da gurne u zapećak druge prioritete tokom tog vremena.
Jarac Mars prelazi u vaš znak 24. januara kad će vaš seksualni život da se pojača na šest nedelja. Ovo je vreme kada ste prirodno u sinhronizaciji sa zemaljskijim nagonima i primarnim instinktima. Šanse su da ćete biti blagosloveni zaista dobrim seksom tokom najgoreg dela zime.
Vodolija Vodolije, Saturn, planeta ograničenja, biće u vašem znaku tokom cele godine, što može da uspori sve aktivnosti vezane za zabavu. Međutim, postoji jedan datum na koji treba obratiti pažnju. Mars će se 6. marta sresti sa Venerom u vašem znaku.
Nulti stepen je poseban stepen u astrologiji, što znači da postoji ekstra moćan naboj. Sve nove želje koje se rađaju u ovo vreme imaju zaista dobre šanse da se ostvare.
Ribe Ribe će imati sjajnu seksi 2022. godinu. Imaćete Velikog dobrotvora, Jupitera, u svom znaku veći deo godine. Biće zajedno sa Neptunom, vašom drugom vladajućom planetom, tako da je nebo granica za vas. Prepustite se svojim najluđim snovima. 12. april je dan kada se sastaju na istoj tački na nebu. Uzmite slobodan dani provodite ga u sanjivom blaženstvu sa svojom drugom polovinom.
Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.