Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zašto Ronaldo bojkotuje saigrače i ne raduje se?

Kristijano Ronaldo je realizovao odlučujući jedanaesterac u penal seriji finala Lige šampiona, u kom je Real saladao Atletiko, i tako doneo 11. titulu prvaka Ervope "kraljevskom klubu".

Ono što je mnoge iznenadilo je da se Portugalac sve vreme nije ponašao kao deo grupe. Nije ga bilo na zajedničkoj fotografiji u svlačionici, a na snimku iz aviona primetno je da samo Ronaldo ne peva navijačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pesme već da samo "protokolarno" skakuće u ritmu dok u pesmi prednjače Luka Modrić, Pepe i Serhio Ramos.

?????

!Así celebraron los jugadores #LaUndecima a 10.000 metros de altura!#HalaMadrid https://t.co/uhe9be4nug

Takođe je primetno da svi igrači Reala nose šampionske majice, dok Ronaldo nosi belu košulju.

Ostaje nejasno koji je razlog ovakvog izdvajanja iz grupe pošto je najbolji igrač Reala nedavno najavio da će ostati u klubu do penzije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.