KAKO JE MOGLA? Golman ženskog B tima Atletika bila na proslavi Realove titule! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE MOGLA? Golman ženskog B tima Atletika bila na proslavi Realove titule! (FOTO)

Foto: Twitter

U Madridu si ili "kraljević" ili "jorgandžija", i nema prostora za "sivu" zonu, pogotovo poslednjih godina, kada su madridski Real i Atletiko "intenzivirali tenzije", jer su odigrali dva finala Lige šampiona i tesno borili za titule u Primeri.

Zato je ogromnu grešku napravila Sara Ezkuero - golman B tima Atletika, koja se slikala na Realovoj proslavi titule Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na ulicama Madrida.

Navijači Atletika su pobesneli, a klub je organizovao sednicu povodom ove krize, a uopšte nije isključeno da bude izbačena iz kluba, javlja "Marka".

Ezkuero je bila prinuđena da deaktivira sve svoje profile na društvenim mrežama.

Una jugadora del Atlético, 'pillada' en la celebracion de la Champions madridista https://t.co/lZVkMUqOHS pic.twitter.com/7FiuvlRFSU

— MARCA (@marca) May 30, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.