Hrvatska je odabrala, EVO ko će biti predstavnik na EVROVIZIJI - Pop muzika PONOVO poražena na Dori

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 09:50

Hrvatska je odabrala, EVO ko će biti predstavnik na EVROVIZIJI - Pop muzika PONOVO poražena na "Dori"

"Vidimo se u Malmeu!"

Hrvatska je večeras, na takmičenju "Dora", odabrala predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji", koja će se u maju mesecu održati u Malmeu.

Boje Hrvatske u Švedskoj, ove godine će braniti mladi umetnik Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim". Ovaj nastup oduševio je publiku i žiri, te dobio najviše bodova.

Ovaj izvođač na sceni se pojavio u specifičnom kostimu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji minimalno podseća na prošlogodišnjeg miljenika publike, finskog predstavnika Kariju. Njegov nastup upotpunio je autentičan mejk-ap kao i kostim sa lancima.

Bejbi Lazanja je od početka važio za favorita. Kladionice su Hrvatskoj predviđale treće mesto, a sada kada je njegova pobeda zvanična komšije se kotiraju na visokom drugom mestu.

U glasanju je učestvovao žiri iz četiri centra tamošnje državne televizije - Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke, kao i žiri iz četiri evropske zemlje - Nemačke, Ukrajine, Islanda i Italije. Od publike, ovaj nastup dobio je čak 247 poena.

Nakon finalne večeri Bejbi Lazanja se oglasio na svom Instagramu i se zahvalio svima na pobedi.

- Hvala vam za svu vašu podršku. Zahvalan sam svima koju su glasali za mene kao i mom celom timu. Vidimo se u Malmeu! Mjau - glasio je tekst na storiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ko je Bejbi Lazanja koji će predstavljati Hrvatsku na Evroviziji? Ušao kao rezerva na Doru i pomeo konkurenciju

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2024

Marko Purišić iz Umaga, čije je umetničko ime Bejbi Lazanja, bio je nepoznat javnosti, a “ušao” je kao rezerva na ovogodišnjoj Dori- takmičenju za pemu Evrovizije u Hrvatskoj.. Sinoć je odneo pobedu na Dori, izboru hrvatskog predstavnika za Pesmu Evrovizije.. Senzacija je tim veća jer je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.