Velbrok šampion Evrope u trci na 1.500 metara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velbrok šampion Evrope u trci na 1.500 metara

Nemački plivač Florijan Vlebrok osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

On je trku završio za 14 minuta, 36 sekundi i 15 stotinki.

Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Ukarajinac Mihailo Romančuk, koji je zaostajao 73 stotinke, dok se bronzanim odličjem okitio Italijan Gregorio Paltrinijeri.

Miresi i Efimova novi prvaci Evrope u trkama na 100 metara slobodno, odnosno prsno

Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << plivač Alesandro Miresi osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

On je u najuzbudljiviju trku današnjeg programa završio u vremenu od 48,01 sekundi.

Srebrna medalja pripala je Britancu Dankanu Skotu sa 22 stotinke zaostatka, a bronza je pripala Francuzu Mediju Meteli, koji je za pobendikom zaostajao 23 stota dela sekunde.

Ruskinja Julija Efimova osvojila je zlato u trci na 100 metara prsno, pošto je finale isplivala za minut, pet sekundi i 53 stotinke

Srebrna medalja pripala je Litvanki Ruti Mejultite sa 73 stotinke zaostatka, dok je bronzano odličje osvojila Italijnaka Arijana Kastiljoni 1,01 sekundi zaostatka.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

EP: Zlata za Italijana, Nemca, Ruskinju...

Izvor: B92, 05.Avg.2018

Italijanski plivač Alesandro Miresi osvojio je zlatnu medalju u trci na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu...On je u najuzbudljiviju trku današnjeg programa završio u vremenu od 48,01 sekundi...Srebrna medalja pripala je Britancu Dankanu Skotu sa 22 stotinke zaostatka, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.