EP: Zlata za Italijana, Nemca, Ruskinju...

Izvor: B92, 05.Avg.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Zlata za Italijana, Nemca, Ruskinju...

Italijanski plivač Alesandro Miresi osvojio je zlatnu medalju u trci na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

On je u najuzbudljiviju trku današnjeg programa završio u vremenu od 48,01 sekundi.

Srebrna medalja pripala je Britancu Dankanu Skotu sa 22 stotinke zaostatka, a bronza je pripala Francuzu Mediju Meteli, koji je za pobendikom zaostajao 23 stota dela sekunde. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ruskinja Julija Efimova osvojila je zlato u trci na 100 metara prsno, pošto je finale isplivala za minut, pet sekundi i 53 stotinke

Srebrna medalja pripala je Litvanki Ruti Mejultite sa 73 stotinke zaostatka, dok je bronzano odličje osvojila Italijnaka Arijana Kastiljoni 1,01 sekundi zaostatka.

Nemački plivač Florijan Vlebrok osvojio je zlatnu medalju u trci na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

On je trku završio za 14 minuta, 36 sekundi i 15 stotinki.

Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Ukarajinac Mihailo Romančuk, koji je zaostajao 73 stotinke, dok se bronzanim odličjem okitio Italijan Gregorio Paltrinijeri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJAN OSVOJIO ZLATO: Miresi prvi u trci na 100 metara

Izvor: Kurir, 05.Avg.2018

Italijanski plivač Alesandro Miresi osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.