Realovi navijači besni na Barselonu: Karte za El Klasiko su najskuplje u Evropi!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realovi navijači besni na Barselonu: Karte za El Klasiko su najskuplje u Evropi!

Raste tenzija pred veliki El Klasiko

Navijači Real Madrida zvanično su se pobunili tri nedelje pred veliki El Klasiko protiv Barselone na Nou Kampu. Pristalice najtrofejnijeg evropskog kluba poslale su zvanični dopis čelnicima španskog prvenstva, u kojem se izražava javni protest zbog broja karata koje će im biti omogućen za ovaj meč, ali i cene ulaznica koje su drastično skuplje nego one koje su plaćali navijači Barseone u Madridu, a posebno na one koje plaćaju gostujući >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijači u Engleskoj i ostalim ekonomski razvijenim zemljama.

Navijači Kraljevskog kluba dobiće 600 ulaznica za ovaj meč, a svaka će ih koštati 123 evra. Barsini navijači su prošle sezone kartu na Bernabeuu plaćali 80 evra i dobili su duplo veći broj ulaznica.

"Nedopustivo je da u zemljama sa visokom prihodima plaćaju mnogo manju cenu karata nego u Španiji. U Engleskoj posotoji maksimalna cena od 39 evra za gostujuće pristalice, a da ne pominjemo Nemačku, gde navijače tretiraju kao srce fudbala", stoji u pismu "Madridista udruženja - 6. mart 1902".

Okršaj na Nou Kampu zakazan je za 3. decembar s početkom u 16.15, ali će pre toga biti odigrana još dva kola španskog prvenstva.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.