ZASLUŽENO: Barcokas najbolji trener Evrolige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 17:38

ZASLUŽENO: Barcokas najbolji trener Evrolige!

Trener Olimpijakosa dobio prestižno priznanje.

Pred početak Fajnal-fora Evrolige koji se održava u Beogradu, uručene su i nagrade najboljima u ovoj sezoni. Za najboljeg igrača je nešto ranija izabran Nikola Mirotić, a nagrada "Aleksandar Gomljeski" - za najboljeg trenera godine u Evroligi, otišla je u ruke treneru Olimpijakosa - Jorgosu Barcokasu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčki stručnjak je osvojio titulu u Evroligi sa crveno-belima 2013. godine, dok se "F4" plasirao i kao trener Lokomotive iz Kubana, 2016. godine.

Ove sezone je posle pobede nad Monakom 3-2 u seriji, predvodio Olimpijakos do borbe za titulu, a prva prepreka  na ovogodišnjem finalnom turniru im je aktuelni prvak i branilac titule - Anadolu Efes.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Savanović: Srbi su sjajni i sposobni, organizujemo F4 kao rođendan ili svadbu

Izvor: RTS, 18.Maj.2022

Organizacija Fajnal-fora Evrolige ljudima sa ovolikim iskustvom kao što su Srbi u svetu sporta je ništa, recimo kao proslava rođendana ili svadbe, rekao je za Tanjug Duško Savanović, nekadašnji košarkaš i sadašnji promoter Evrolige. . Beograd je dobio priliku da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.