Tepić i Jelovac sa Ritasom u finalu turnira za Evroligu i plasman u Zvezdinu grupu

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić i Jelovac sa Ritasom u finalu turnira za Evroligu i plasman u Zvezdinu grupu

U prvom polufinalnom meču na kvalifikacionom turniru za plasman u Evroligu, košarkaši Lijetuvosa su sa 99:87 savladali Oldenburg.

Košarkaši Oldenburga su prvo savladali Vareze, ali nisu bili spremni i da iznenade Lijetuvos, koji je konstantno održavao prednost do samog kraja, uspevši da odgovore na svaki nalet i približavanje rivala.

Doprinos Milenka Tepića pobedi za skoro 20 minuta u igri su po šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poena i asistencija, a Stevan Jelovac je za 11 minuta ubacio devet poena, uz dve asistencije i skok.

U drugom polufinalu sastaju se turski Banvit i Ostende, koji je senzacionalno eliminisao favorizovani Himki.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lijetuvos u finalu kvalifikacionog turnira za Evroligu i plasman u Zvezdinu grupu

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

U prvom polufinalnom meču na kvalifikacionom turniru za plasman u Evroligu, košarkaši Lijetuvosa su sa 99:87 savladali Oldenburg...Košarkaši Oldenburga su prvo savladali Vareze, ali nisu bili spremni i da iznenade Lijetuvos, koji je konstantno održavao prednost do samog kraja, uspevši da odgovore...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.