Makabi pobedio Uniks, Fener bolji od Efesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi pobedio Uniks, Fener bolji od Efesa

Košarkaši Makabija pobedili su danas u Kazanju ruski Uniks sa 74:73 (25:17, 16:21, 20:16, 13:19), u utakmici osmog kola Evrolige i ostvarili četvrtu pobedu.

Najefikasniji u izraelskom timu bio je Devin Smit sa 16 poena, a imao je šest skokova, Kolton Ajverson postigao je 12 poena, uz takođe šest skokova, a Di Džej Sili dodao je 11 poena, četiri skoka i šest asistencija.

Kit Lengford bio je najbolji u Uniksu sa 22 poena, Pavel Antipov postigao je 12, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marko Banić 10 poena.

Posle osam kola, Makabi ima četiri pobede i četiri poraza, a Uniks dve pobede i šest poraza.

U narednom kolu, 24. novembra, Makabi će igrati u Atini protiv Panatinaikosa, a Uniks u Madridu protiv Reala.

Fenerbahče prekinuo niz od tri poraza pobedom protiv Efesa

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su večeras na svom terenu u istanbulskom derbiju Efes sa 88:80 (17:25, 26:17, 21:19, 24:19), u utakmici osmog kola Evrolige i prekinuli niz od tri poraza.

Ekipu Željka Obradovića su do pobede predvodili Kostas Slukas sa 21 poenom i Jan Veseli sa 20 poena i šest skokova. Luiđi Datome dodao je 11 poena uz sedam skokova, a srpski reprezentativac Nikola Kalinić osam poena i pet skokova.

U timu Efesa Džejson Grejndžer bio je najefikasniji sa 19 poena, uz pet skokova i tri asistencije, Brajant Danston postigao je 11, a Brajs Koton 10 poena. Derik Braun dodao je osam poena, 10 skokova i sedam asistencija.

Fenerbahče sada ima skor od pet pobeda i tri poraza, a ekipa Velimira Perasovića tri pobede i pet poraza.

U narednom kolu Fenerbahče će 24. novembra igrati u Milanu protiv Armanija, a Efes u Istanbulu protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.